Στην Πρέμιερ Λιγκ και η Νόριτς!

Λίγη ώρα μετά τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η Νόριτς εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ! Τα περήφανα και δυνατά «καναρίνια» του Ντάνιελ Φάρκε επιβλήθηκαν 2-1 της Μπλάκμπερν και βρίσκονται από το βράδυ του Σαββάτου στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας να κάνουν ακόμα ένα βήμα για να κατακτήσουν και τον τίτλο στην Τσάμπιονσιπ! 



Στην Πρέμιερ Λιγκ και η Νόριτς!

Η Νόριτς έδειξε την κάψα της για να πανηγυρίσει από απόψε την άνοδο, σκοράροντας δυο φορές μέσα σε ελάχιστα λεπτά από το πρώτο ημίχρονο. 

Ο Στέπερμαν στο 13ο λεπτό και ο Βράντσιτς στο 21' έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους στο «Κάροου Ρόουντ», για να έρθει η μείωση του σκορ από τον Τράβις στο 23'. 

Το 2-1 δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τους θριαμβευτές που ήταν καλύτερη ομάδα, είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, τόσες που απορούσε κανείς πως παρέμενε το εύθραυστο σκορ, ενώ, είχε και δοκάρι στο 56' ο Ανέλ Ερνάντες. 

Οι «ρόβερς» πάλεψαν κυρίως στα τελευταία λεπτά με ορισμένα γεμίσματα, ωστόσο, τίποτα δεν μπορούσε να χαλάσει τη σπουδαία βραδιά για τον Φάρκε και τους παίκτες του! 

Κώστας Ζάλιαρης