Παράπονα για την διαιτησία μέσω Twitter ο Κασίγιας

Παράπονα για την διαιτησία στο Λίβερπουλ – Πόρτο έκανε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος δεν ανέφερε τίποτα για τους διαιτητές αλλά πόσταρε φωτογραφίες με τις δύο επίμαχες φάσεις του ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.



Παράπονα για την διαιτησία μέσω Twitter ο Κασίγιας

Ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος συνέχισε να γράφει συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ωστόσο δεν ήταν αρκετός για να βοηθήσει την Πόρτο να μην φύγει ηττημένη από την Αγγλία.

Παρά το 2-0, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να παλέψει για την ανατροπή των δεδομένων, ενώ συγχρόνως έκανε... μουγκά παράπονα τόσο για το πάτημα του Μοχάμεντ Σαλάχ στον Ντανίλο που πέρασε ατιμώρητο, όσο και για το εντός περιοχής χέρι του Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ.

«Είμαι 100% αισιόδοξος. Δεδομένου του αποτελέσματος στην φάση των “8” του Champions League δεν θεωρώ ότι η σειρά έχει χαθεί. Μένει και το παιχνίδι στο “Ντραγκάο” και θα παλέψουμε για να βρεθούμε στα ημιτελικά. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς της Πόρτο για την στήριξή τους στο Λίβερπουλ».

 

Γιώργος Σιάφας