Η Λίβερπουλ θέλει παραμονή στην κορυφή, με... κορυφαία επίδοση από Μανέ

Ένα γκολ απομένει στον Σαντιό Μανέ για να ισοφαρίσει την καλύτερη ever επίδοσή του στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Σενεγαλέζος σίγουρα θα επιδιώξει να το πετύχει απόψε στο εντός έδρας ματς με τη Γουότφορντ, προκειμένου να βοηθήσει και την ομάδα του να διατηρηθεί στην κορυφή...  



Η Λίβερπουλ θέλει παραμονή στην κορυφή, με... κορυφαία επίδοση από Μανέ

Οι «κόκκινοι» έχουν... καταφέρει να μειωθεί στο ελάχιστο η διαφορά τους από τη δεύτερη, Μάντσεστερ Σίτι, στη βαθμολογία, με αποτέλεσμα τα περιθώρια να έχουν στενέψει πλέον επικίνδυνα.

Απόψε, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υποδέχεται τη Γουότφορντ στο «Άνφιλντ», με την τριπλέτα που αποτελούσε... «φονικό όπλο» μπροστά από κάθε αντίπαλη εστία να έχει σιωπήσει το τελευταίο διάστημα.

Ο Σαντιό Μανέ το παλεύει, χάνει συνεχώς ευκαιρίες και έχει φτάσει στο... παρά ένα από την προσωπική του κορυφαία επίδοση στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έχοντας σκοράρει σε καθένα από τα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της Λίβερπουλ, ο Μανέ θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει αλλά και να ξεπεράσει τα 13 τέρματα που είχε πετύχει στο πρωτάθλημα στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, την ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017.

Μάλιστα, αν καταφέρει να βρει δίχτυα, θα καταγράψει την 8η φορά που έχει σκοράρει οποιοσδήποτε παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ σε πέντε διαδοχικά ματς μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε κανένα από τα 23 ματς της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ στην προϊστορία τους, δεν έχει σημειωθεί ισοπαλί δίχως τέρματα...

Κώστας Ζάλιαρης