Οι μεγαλύτερες νίκες στο Λιγκ Καπ και ο χαβαλές της Γουόρκινγκτον στη Σίτι! (pic)

Για ... ένα γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί ανάμεσα στις Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ που έχουν φτάσει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων σε ματς για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, ωστόσο, το 9-0 επί της Μπέρτον, έκανε την... Γουόρκινγκτον να βρει αφορμή για ωραίο χαβαλέ στους «πολίτες» του Πεπ!  



Οι μεγαλύτερες νίκες στο Λιγκ Καπ και ο χαβαλές της Γουόρκινγκτον στη Σίτι! (pic)

Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2018 και διεκδικήτρια του τίτλου γι' ακόμα μια σεζόν έχοντας βρεθεί στο -4 από την κορυφή, δεν σταμάτησε να βρίσκει δίχτυα το βράδυ της Τετάρτης στον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup κόντα στη Μπέρτον του Νάιτζελ Κλαφ.

Έφτασε μέχρι και το 9-0, ξεπερνώντας τα εννέα παιχνίδια που έχουν ολοκληρωθεί στο 8-0 στα χρονικά του Λιγκ Καπ, ωστόσο, το 10-0 της Γουέστ Χαμ απέναντι στη Μπέρι (2ος γύρος, επαναληπτικός της σεζόν 1983-1984) και το αντίστοιχο σκορ της Λίβερπουλ κόντρα στη Φούλαμ (2ος γύρος, 1ο ματς της σεζόν 1986-1987) παρέμειναν μόνα τους στην κορυφή.

Η Γουόρκινγκτον, έχει καταφέρει να σκοράρει εννέα φορές στη διοργάνωση πριν από μισό αιώνα, αν και είχε δεχθεί γκολ από τη Μπάροου στο τελικό 9-1.

Πάντως, βρήκε την αφορμή να κάνει καζούρα και να γράψει πως... η Σίτι επιτέλους έφτασε να κάνει παρέα με άλλες κορυφαίες ομάδες, όπως είναι κι εκείνη!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης