Ερυθρός Αστέρας-Λίβερπουλ 2-0 (Ημίχρονο)

Με δύο γκολ πίσω (2-0) βρίσκεται η Λίβερπουλ στα πρώτα 45 λεπτά του «Ράικο Μίτιτς». Ο Μίλαν Πάνκοφ σκόρερ του Ερυθρού Αστέρα και στις δύο (22’, 29’) περιπτώσεις.



Ερυθρός Αστέρας-Λίβερπουλ 2-0 (Ημίχρονο)

Οι Μέρσεϊσαϊντερς δεν έχουν καταφέρει να επιβάλουν το ρυθμό τους στο Βελιγράδι και βρίσκονται προ εκπλήξεων με το πέρας των πρώτων 45 λεπτών. Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων καταγράφηκε στο 15ο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Σάβιτς πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Άλισον.

Και αφού ο Στάριτζ πέταξε στα... σκουπίδια την ευκαιρία που προέκυψε από την επέλαση του Μανέ και την στραβοκλωτσία του Ρόμπερτον (17’), ήρθε ο Μίλαν Πάνκοφ πέντε λεπτά αργότερα να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μάριν.

Πριν τα συμπλήρωση του ημιώρου ο ίδιος παίκτης  έγινε κάτοχος της μπάλας αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή, ξεπέρασε το εμπόδιο του Βαϊνάλντουμ και «έγραψε» το 2-0 με ένα ευθύβολο σουτ στην δεξιά γωνία της εστίας των «κόκκινων»...

Οι συνθέσεις

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Σάβιτς, Ντέγκενεκ, Στόικοβιτς, Ρόντιτς, Γιόβανσιστς, Κρίστισιτς, Μπεν, Μαρίν, Σέρνιτς, Πάνκοφ

Λίβερπουλ: Άλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα, Σαλάχ, Μανέ, Στάριτζ

Ιωάννης Τζιουμακλής