Αυτό δεν το είχε ξαναπάθει ο Μουρίνιο

Ποτέ άλλοτε δεν είχε δει κάποια ομάδα του ν' αποτυγχάνει να πάρει νίκη εντός έδρας σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ζοσέ Μουρίνιο, με το «Ολντ Τράφορντ» να μετράει πλέον δύο μήνες δίχως να έχει πανηγυρίσει στο σφύριγμα της λήξης!  



Αυτό δεν το είχε ξαναπάθει ο Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξέφυγε ούτε το βράδυ της Τρίτης από τη γενικότερη μετριότητα που τη χαρακτηρίζει τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 απέναντι στη Βαλένθια για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό, ήταν το 4ο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούν να πάρουν νίκη μπροστά στο κοινό τους και αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει καταφέρει να οδηγήσει κάποια ομάδα του σε θετικό αποτέλεσμα στο «σπίτι» της.

Από τη μια ναι μεν απέφυγε τα... πολύ χειρότερα, αφού δεν επαναλήφθηκε δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ (τελευταία το 2-1 από τη Σεβίλλη τον Μάρτιο του 2018) όπως είχε συμβεί το 2013 επί Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ωστόσο, ο Πορτογάλος κόουτς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με αποδοκιμασίες αυτή τη φορά κι όχι με χειροκροτήματα...

Τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς για φέτος:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 0-3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 1-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντέρμπι Κάουντι 2-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βαλένθια 0-0

Κώστας Ζάλιαρης