Η Σίτι του Πεπ έγραψε «μαύρη» σελίδα αγγλικής ιστορίας

Ποιος να το πίστευε ή να είχε προετοιμαστεί για κάτι τόσο αρνητικό από τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα... Μετά και το 2-1 της Λιόν στο «Etihad», το βράδυ της Τετάρτης, οι «πολίτες» έγιναν η πρώτη αγγλική ομάδα με τέσσερις διαδοχικές ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ!  



Η Σίτι του Πεπ έγραψε «μαύρη» σελίδα αγγλικής ιστορίας

Η φοβερή και τρομερή «μηχανή» του Πεπ που δεν... χαμπαριάζει ποιον αντίπαλο έχει απέναντί της και που αποτέλεσε φόβητρο την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έκανε κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αν το θέμα έμενε μονάχα στη βαθμολογία του ομίλου και του χαμένου εδάφους για την πρόκριση, θα ήταν... ευχής έργον για τους «πολίτες» και τον Καταλανό προπονητή τους.

Ωστόσο, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί το πράγμα από την περασμένη σεζόν και την επιβολή του Κλοπ έναντι του Πεπ, η Σίτι έγραψε αρνητική αγγλική ιστορία το βράδυ της Τετάρτης στο ματς με τους «λιονέ».

Μετά το 2-1 από τη Βασιλεία στο «Etihad», στις 7 Μαρτίου, το 3-0 από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», το 2-1 των «κόκκινων» στο Μάντσεστερ στον μεταξύ τους επαναληπτικό και το 2-1 της Λιόν στην φετινή πρεμιέρα, οι Πρωταθλητές Αγγλίας έγιναν η πρώτη ομάδα της χώρας με τέσσερις διαδοχικές ήττες στο κορυφαίο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διόλου τιμητικό γι' αυτή την ομάδα σε αυτή την εποχή...

Κώστας Ζάλιαρης