Κλοπ: «Δεν επηρεάζει την Σίτι ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε»

Ακόμα και με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε απόντα λόγω τραυματισμού, το ποιοτικό… χάσμα της Μάντσεστερ Σίτι σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες είναι αρκετά μεγάλο στο φετινό κυνήγι του τίτλου σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.



Κλοπ: «Δεν επηρεάζει την Σίτι ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε»

Ναι μεν οι «πολίτες» δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Βέλγο άσο για τους επόμενους τρεις μήνες, το γεγονός αυτό όμως δεν επηρεάζει την δυναμική τους, καθώς διαθέτουν ένα πλήρες ρόστερ με τεράστια ποιότητα, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Του εύχομαι τα καλύτερα, τον αγαπώ σαν παίκτη, τον ήθελα απεγνωσμένα στην Ντόρτμουντ, ήταν τότε στην Τσέλσι αλλά ο Ζοσέ δεν μου τον έδωσε! Είχε εκπληκτική σεζόν, εκπληκτικό Μουντιάλ», σχολίασε συγκεκριμένα για τον 27χρονο σταρ ο Γερμανός τεχνικός.

Όσον αφορά το εύρος των επιλογών της Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε: «Ο Μπερνάρντο Σίλβα μπορεί να παίξει λίγο πιο ψηλά, ο Φόντεν και ο Γκιντογκάν σε διάφορες θέσεις. Έχουν επιλογές φυσικά, απέκτησαν και τον Ριάντ Μαχρέζ. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την Μάντσεστερ Σίτι και την ποιότητα τους».

Χρήστος Γραβιάς