Ο Κέιν γράφει... τρελή ιστορία στο Μουντιάλ!

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Αγγλίας έπειτα από 79 χρόνια έγινε ο Χάρι Κέιν μετά και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι απέναντι στην Κολομβία στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας!  



Ο Κέιν γράφει... τρελή ιστορία στο Μουντιάλ!

Ο στράικερ της Τότεναμ συνεχίσει το κρεσέντο σκοραρίσματος στο φετινό Μουντιάλ, αφού έφτασε πλέον στα έξι τέρματα με το γκολ κόντρα στους «cafeteros», μετά τα δυο στην πρεμιέρα απέναντι στην Τυνησία και το χατ-τρικ κόντρα στον Παναμά.

Σκοράροντας στην αναμέτρηση με τους Κολομβιανούς και προσθέτοντας τις εμφανίσεις και τα γκολ του απέναντι σε Σλοβενία, Λιθουανία και Νιγηρία (με το Βέλγιο δεν είχε παίξει), έγινε ο πρώτος Άγλος διεθνής που βρίσκει δίχτυα σε έξι διαδοχικά παιχνίδια με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο μετά τον Τόμι Λόουτον από το 1939!

Μάλιστα, είναι τρομερό το στατιστικό στοιχείο που θέλει τον Χάρι Κέιν να έχει πετύχει 6 γκολ σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου με μόλις τρία ματς και 9 τελικές προσπάθειες, έναντι των 38 σουτ του Νεϊμάρ, των 67 του Μέσι και των 74 του Κριστιάνο Ρονάλντο για να φτάσουν στον αριθμό των τερμάτων που έχει πλέον ο Άγγλος φορ!

Κώστας Ζάλιαρης