Ράμσεϊ: «Πετάω στα σύννεφα»!

Ελάχιστες λέξεις υπάρχουν για να περιγράψει τη χαρά του, ο ¶αρον Ράμσεϊ, που αναμένεται να γίνει ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Ουαλίας! Ο 20χρονος άσος της ¶ρσεναλ θα ηγηθεί των συμπαικτών του στο παιχνίδι με την Αγγλία (26/3)για την προκριματική φάση του Euro 2012 και όπως τόνισε: «πετάω στα σύννεφα»!



Ράμσεϊ: «Πετάω στα σύννεφα»!

«Ασφαλώς, είναι τεράστια τιμή να είμαι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας μου, σε τόσο νεαρή ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να ηγηθώ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μου. Η μέρα αυτή ήρθε και είναι απίστευτη στιγμή για τη ζωή και την καριέρα μου» ήταν αρχικά τα λόγια του νεαρού μέσου των «κανονιέρηδων» που πρόσθεσε:

«Μου ήρθε εντελώς ξαφνικά, αλλά είναι πολύ ωραίο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής μου, μου έδωσε αυτή την τεράστια ευκαιρία να είμαι ο αρχηγός της ομάδας. Δεν θα φωνάζω, ούτε θα προσπαθήσω να επιβληθώ των συμπαικτών μου στο γήπεδο. Θέλω να είμαι αρχηγός που θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση».