Νέα «καμπάνα» στον Λένον

Έξι θα είναι τελικά οι αγωνιστικές της τιμωρίας, την οποία θα εκτίσει ο τεχνικός της Σέλτικ, Νιλ Λένον, έπειτα από νέα απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σκωτίας. Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο έμπειρος τεχνικός, τον περασμένο Νοέμβριο του απέφερε δύο επιπλέον αγωνιστικές, στις ήδη τέσσερις που του είχαν επιβληθεί. Την επίσημη αιτιολόγηση για την ποινή, περιμένουν οι «καθολικοί».



Νέα «καμπάνα» στον Λένον

Η «καμπάνα» που είχε δεχτεί πριν λίγες μέρες ο Λένον, αφορούσε αποκλεισμό έξι αγωνιστικών, ωστόσο, με τη έφεση που άσκησε η Σέλτικ, κατάφερε να τις μειώσει και να τις κάνει τέσσερις. Έπειτα όμως από την φραστική επίθεση του έμπειρου τεχνικού στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης με τη Χαρτς, τον περασμένο Νοέμβριο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας επέβαλε δύο επιπλέον αγωνιστικές στον προπονητή της Σέλτικ και έτσι, αυτός θα λείψει από τον πάγκο της ομάδας του στα επόμενα έξι παιχνίδια.

Από τη μεριά της, η διοίκηση των «καθολικών» αποδέχτηκε την τιμωρία, αλλά μέσω επίσημης τοποθέτησής της, υποστήριξε ότι θα σχολιάσει την εν λόγω ποινή, μόλις λάβει από την ομοσπονδία τη σχετική αιτιολόγηση. Ο Λένον θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική της ποινής του στο παιχνίδι με τη Χάμιλτον, το προσεχές Σάββατο, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας τιμωρίας, λόγω του διαπληκτισμού με τον Άλι ΜακΚόιστ, το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από το ντέρμπι Κυπέλλου με τη Ρέιντζερς.