Η ομάδα… συνώνυμο των τελικών!

Το έκανε πάλι το θαύμα της! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το παιχνίδι με την Τότεναμ και έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Κύπελλο Αγγλίας, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που τη θέλει να είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς στο Νησί!  



Η ομάδα… συνώνυμο των τελικών!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πόνταραν ξανά - με το πρωτάθλημα να έχει χαθεί από… νωρίς- στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό και πλέον βρίσκονται κοντά στην κατάκτηση ακόμη μίας κούπας, περιμένοντας τη νικήτρια του ζευγαριού Τσέλσι- Σαουθάμπτον για να μάθουν την αντίπαλο στον μεγάλο τελικό!

Αυτή ήταν η 20η φορά που η Γιουνάιτεντ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και 29η συνολικά εάν υπολογίσουμε και τα… final matches που έχει δώσει στο Λιγκ Καπ!

Μιλάμε, λοιπόν, για τον σύλλογο με τις περισσότερες παρουσίες σε τελικούς εντός Αγγλίας, ενώ  αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου θα «πιάσει» στην πρώτη θέση με 13 κούπες την μέχρι σήμερα πολυνίκη Άρσεναλ! Challenge accepted από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο…