Άνετη και... άναρχη η Γουλβς, ξύπνησε τη Ρέντινγκ ο Κλεμέντ

Ακόμα μια νίκη και απόσταση έξι βαθμών στην κορυφή για τη Γουλβς, που επιβλήθηκε 2-1 της Μίντλεσμπρο με χαρακτηριστική άνεση, αλλά επέδειξε την απειθαρχία της ολοκληρώνοντας το ματς με εννέα παίκτες. Θετικότατο ντεμπούτο του Κλεμέντ στον πάγκο της Ρέντινγκ, δύσκολα 1-0 την ΚΠΡ, η οποία έχασε πέναλτι στο φινάλε!  



Άνετη και... άναρχη η Γουλβς, ξύπνησε τη Ρέντινγκ ο Κλεμέντ

Ένας «κεραυνός» του Αλούκο από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Μαντέσκι» και φυσικά η απόκρουση του Μανόνε στο πέναλτι του Μπίντουελ στα τελευταία λεπτά, χάρισε στους «royals» το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στην Τσάμπιονσιπ έπειτα από τα τέλη Ιανουαρίου! Εννοείται πως αξίζει ειδικής αναφοράς και το νικηφόρο ντεμπούτο του Πολ Κλεμέντ στον πάγκο της ομάδας, η οποία έφτασε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, έχει ματς περισσότερο από τη Μπέρμιγχαμ, που βρίσκεται πρώτη κάτω από τη γραμμή... Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς η Ρέντινγκ λόγω αποβολής του Κέρμοργκαντ στο 81ο λεπτό.

Στο «Μολινό», η Γουλβς φανέρωσε ξανά την αποτελεσματικότητα που της έχει χαρίσει την άνεση του +6 στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, σκοράροντας δις στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μίντλεσμπρο στο «Riverside», ώστε να... καθαρίσει από νωρίς.

Οι Κόστα και Καβαλέιρο στο 32ο και το 37ο λεπτό βρήκαν δίχτυα, ενώ, όσα γκολ σημειώθηκαν, άλλες τόσες κόκκινες είδαν οι παίκτες των «λύκων», με τους Νέβες και Ντόχερτι ν' αποχωρούν στο δεύτερο μέρος πολύ νωρίτερα από τους υπόλοιπους! Ακόμα και με εννέα ποδοσφαιριστές, όμως, το άγχος ήταν ελάχιστο και απλά ήρθε στη μείωση του σκορ από τον Μπάμφορντ στο 90' + 4' για το τελικό 2-1. Έπειτα και από αυτό το αποτέλεσμα, το σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο θέλει τρεις νίκες για τη μαθηματική εξασφάλιση της απευθείας ανόδου στην Πρέμιερ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μίλγουολ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

Μπάρνσλεϊ – Μπρίστολ Σίτι 2-2

Μπρέντφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-1

Κάρντιφ – Μπέρτον 3-1

Λιντς – Μπόλτον 2-1

Νόριτς – Φούλαμ 0-2

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Πρέστον 4-1

Μίντλεσμπρο – Γουλβς 1-2

Ρέντινγκ – ΚΠΡ 1-0

Ντέρμπι Κάουντι – Σάντερλαντ (21:45)