Φεβρουάριο στο «Emirates»; Δεν περνάς…

Δεν είναι μήνας να… περιφέρεσαι στο γήπεδο της Άρσεναλ! Το ξέραμε καιρό, επιβεβαιώθηκε και χθες (3/2). Η Έβερτον μετέβη στο «Emirates» ανυποψίαστη για το τι θα συνέβαινε! Τελικά δέχτηκε στο ρελαντί πέντε γκολ (5-1) και έδωσε συνέχεια στην παράδοση που θέλει το λονδρέζικο γήπεδο εξαιρετικά… αφιλόξενο τον μήνα Φεβρουάριο!  



Φεβρουάριο στο «Emirates»; Δεν περνάς…

Βασικά, για να τα λέμε όλα, η παράδοση ήταν - από παντού- αρνητική για τα «ζαχαρωτά»! Πρώτο και κύριο, πήγαν στο «σπίτι» της Άρσεναλ με το εις βάρος τους σερί των 19 ηττών και μόλις 4 ισοπαλιών! Εξ αρχής, λοιπόν, το ματς ήταν… στοιχειωμένο!

Ο συνδυασμός μάλιστα με το «τρελό» στατιστικό του «Emirates» για τον δεύτερο μήνα του χρόνου αποδείχτηκε… καταστροφικός!

Η Άρσεναλ δεν έχει ηττηθεί ΠΟΤΕ στο γήπεδο της τον Φεβρουάριο, από τότε που αποχωρίστηκε το Χάιμπουρι και μετακόμισε στο «Emirates»! Ο απολογισμός της μετά και τη χθεσινή πεντάρα; Συνολικά σε 22 εντός έδρας αγώνες έφτασε τις 18 νίκες και τις 4 ισοπαλίες.

Επόμενη «τυχερή» που θα αγωνιστεί στην έδρα των «κανονιέρηδων» πριν μπει ο Μάρτιος; Η Έστερσουντ για το Γιουρόπα Λιγκ στις 15/2! Για να δούμε…