Συνέχισε να υποχωρεί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Όλο και πιο μακριά από την κορυφή της Τσάμπιονσιπ βρίσκεται η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αγωνιστική την αγωνιστική, με τις “λεπίδες” να μην τα καταφέρνουν ούτε αυτήν την φορά. Σταθερά δεύτερη η Κάρνιτφ, περιμένει την Γουλβς για να μάθει πόσο θα θέλει την επόμενη εβδομάδα από την πρώτη θέση. Δεν σταματάει η Μπρίστολ Σίτι, 2-1 την Μίντλεσμπρο στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.



Συνέχισε να υποχωρεί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής είχε πολλά και ενδιαφέροντα ματς, με την πρώτη εξάδα να μένει απαράλλαχτη, με μοναδικές σε αυτή που δεν πήραν νίκη να είναι οι Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα, με την δεύτερη να υποχρεώνεται σε ισοπαλία με την Λιντς την Παρασκευή.

Στα παιχνίδια των 17:00 και τα σημαντικότερα αποτελέσματα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πίσω από την πρώτη στιγμή απέναντι στην Μίλγουολ και παρά τις προσπάθειές της να ξαναμπεί στο ματς δέχθηκε και τρίτο γκολ για το τελικό 3-1. Τρίτο σερί ανεπιτυχές αποτέλεσμα, με δύο ήττες και μία ισοπαλία σε μια περίοδο για τους νεοφώτιστους.

Δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπέρτον η Ντέρμπι αλλά πήρε το τρίποντο με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο για να συνεχίσει στο Top 6, ενώ στον αντίποδα η Σάντερλαντ έμεινε στις τελευταίες θέσεις με το ντεμπούτο του Κρις Κόλμαν στα εντός της να μην είναι “με το δεξί”, με τον Ουαλό κόουτς να έχει ακόμη πολλή δουλειά για να κάνει το “Στάδιο του Φωτός” και πάλι έδρα.

Η αγωνιστική πήγε καλά και στο england365.gr, με τον Big Ben να πετυχαίνει διάνα με 4/4!

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου κατά την 20η “ημέρα” της Τσάμπιονσιπ:

Μπόλτον – Μπάρνσλεϊ 3-1

Μπρέντφορντ – Φούλαμ 3-1

Ντέρμπι – Μπέρτον 1-0

Ίπσουιτς – Νότιγχαμ Φόρεστ 4-2

Μίλγουολ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1

Πρέστον – ΚΠΡ 1-0

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Χαλ 2-2

Σάντερλαντ – Ρέντινγκ 1-3

Μπρίστολ Σίτι - Μίντλεσμπρο 2-1

Αναλυτικά η βαθμολογία εδώ.