«Έβρεξε» γκολ στο Σέφιλντ, ήττα για Κόουλμαν

Σε ένα… τρελό ματς με εννέα γκολ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με σκορ 4-5 εντός έδρας από τη Φούλαμ, χάνοντας την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ. Με ήττα ξεκίνησε η θητεία του Κρις Κόουλμαν στον πάγκο της Σάντερλαντ.



«Έβρεξε» γκολ στο Σέφιλντ, ήττα για Κόουλμαν

Το ματς της αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ είχε πέντε γκολ στο πρώτο μέρος και συνολικά εννέα, με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να κάνει στο φινάλε την αντεπίθεσή της (το 2-5 έγινε 4-5), όμως η Φούλαμ άντεξε της στέρησε την ευκαιρία να βρεθεί, με ματς περισσότερο, πάνω από τη Γουλβς που αγωνίζεται αύριο.

Οι «λεπίδες» μάλιστα υποχώρησαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς η Κάρντιφ πέρασε νικηφόρα (1-0) από την έδρα της Μπάρνσλεϊ και τους άφησε ένα βαθμό πίσω.

Ο Κρις Κόουλμαν δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο της Σάντερλαντ, καθώς η Άστον Βίλα επικράτησε με σκορ 2-1 των ουραγών της κατηγορίας.

Στη Λιγκ 1 η πρωτοπόρος Σριούσμπερι γνώρισε την ήττα από τη Μπέρι (1-0) και έδωσε την ευκαιρία στη Γουίγκαν να μειώσει την απόσταση από την πρώτη θέση στον ένα βαθμό.

Στη Λιγκ 2 η Λούτον έπιασε κορυφή, καθώς επικράτησε 3-0 της Καρλάιλ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) της Νοτς Κάουντι με τη Γιόβιλ. Πλέον οι δύο ομάδες έχουν από 38 βαθμούς σε 19 ματς, με την 3η Άκρινγκτον να είναι στο -1.