Ο Μέσι, ο Κριστιάνο και ο... Κέιν

Όσο σημαντική θεωρείται η προσφορά του Αργεντινού στη Μπαρτσελόνα και του Πορτογάλου στη Ρεάλ, ακριβώς το ίδιο αισθάνονται στην Τότεναμ για τον δικό τους ηγέτη, Χάρι Κέιν. Άλλωστε, μετά και το τελευταίο επίτευγμά του, ο Άγγλος φορ δεν έχει να ζηλέψει και πολλά...  



Ο Μέσι, ο Κριστιάνο και ο... Κέιν

Το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν πολύ άνετο για τα «σπιρούνια» στην έδρα της Χάντερσφιλντ. Τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο και μάλιστα με τον Κέιν να σκοράρει δις σε διάστημα 14', η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έφτασε πανεύκολα στο 4-0, κόντρα σε μια ομάδα που μέχρι και την ώρα έναρξης της μεταξύ τους αναμέτρησης είχε την καλύτερη άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο στράικερ της Τότεναμ παραδέχθηκε ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του έπειτα και από τις τρομερές του επιδόσεις μέσα στον Σεπτέμβρη, φτάνοντας στα 13 γκολ σε αυτές τις 30 μέρες του προηγούμενου μήνα.

Τα 13 τέρματα σε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι ακριβώς όσα είχαν πετύχει οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μάρτιο του 2012 και τον Οκτώβρη του 2010 αντίστοιχα στις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Και είναι το απόλυτο ρεκόρ για αριθμό γκολ μέσα σε έναν μήνα!

Παράλληλα, ο Χάρι Κέιν έχει στείλει 27 φορές τη μπάλα στα δίχτυα μέσα στο 2017 σε επίπεδο πρωταθλήματος, με την κορυφαία επίδοση να είναι αυτή των 36 τερμάτων από τον Άλαν Σίρερ, το 1995...