Η «εισβολή» των Γερμανών στο «Έμιρεϊτς» (vids)

Ήταν δεδομένο πως δεν θα βρίσκονταν μόνο 2.900 φιλοξενούμενοι οπαδοί στις εξέδρες. Οι περισσότεροι εκ των 20.000 ταξιδιωτών από τη Γερμανία βρέθηκαν εντός του «Έμιρεϊτς» για το παιχνίδι της Κολωνίας κόντρα στην Άρσεναλ. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την «εισβολή» στο λονδρέζικο γήπεδο.  



Η «εισβολή» των Γερμανών στο «Έμιρεϊτς» (vids)

Οι φίλοι της Κολωνίας, στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας τους, την τελευταία 20ετία, έκαναν... απόβαση στην αγγλική πρωτεύουσα.

Αν και είχαν μόλις 2.900 εισιτήρια στη διάθεσή τους, ταξίδεψαν περί τους 20.000, εξάντλησαν το συνάλλαγμα λίρας στις τράπεζες της Κολωνίας και έδωσαν τον δικό τους παλμό στο Λονδίνο από νωρίς, το απόγευμα της Πέμπτης.

Προκάλεσαν φασαρίες έξω από το «Έμιρεϊτς», δίχως όμως να εκτραχυνθεί η κατάσταση, ενώ η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν εντός γηπέδου, ήταν τέτοια που έκανε και τους Άγγλους να... χαζέψουν.

Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των κερκίδων καλύφθηκε από τους Γερμανούς που στήριξαν με πάθος την ομάδα τους, η οποία βέβαια ηττήθηκε με σκορ 3-1.

Ελέω της κατάστασης που προκλήθηκε και της ανάγκης να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων από την Αστυνομία, η αναμέτρηση της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ καθυστέρησε μια ώρα, αφού έπρεπε να βρεθεί λύση με τις χιλιάδες Γερμανών οπαδών που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο και προσπαθούσαν να μπουν στις εξέδρες.

Ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, προμηθεύονταν φανέλες της Άρσεναλ απο πλανόδιους, ώστε να καταφέρουν να βρεθούν ανάμεσα στους οπαδούς των «κανονιέρηδων» και να παρακολουθήσουν το ματς...