Τόσο κακό ξεκίνημα, από την Πρέστον του 1924!

Η Κρίσταλ Πάλας έχει ξεκίνησει με τον χειρότερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, ο Φρανκ Ντε Μπουρ ήδη απολύθηκε και το... απόλυτο μηδενικό σε βαθμούς και γκολ, είχε να σημειωθεί από το μακρινό 1924!  



Τόσο κακό ξεκίνημα, από την Πρέστον του 1924!

Οι «αετοί», ξεκίνησαν με προσδοκίες κι αισιοδοξία, ο νέος κόουτς στα λόγια πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, όμως στην πράξη, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, όλα έχουν εξελιχθεί... θεόστραβα.

Ο Ντε Μπουρ ήδη αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Πάλας, αφού, έπειτα από τέσσερα ματς, η ομάδα του θύμισε την Πρέστον της σεζόν 1924-1925!

Έπειτα και από το 1-0 από τη Μπέρνλι, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο «Vicarage Road», η Κρίσταλ Πάλας παραμένει δίχως βαθμό και δίχως να έχει πετύχει γκολ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (4 αγωνιστικές), όπως ακριβώς είχε συμβεί πριν από 93 χρόνια στην τότε πρώτη κατηγορία της Αγγλίας.

Τότε, η Πρέστον, με μόλις 10 νίκες μέσα στη σεζόν και μόλις 37 τέρματα ενεργητικό, είχε υποβιβαστεί... Βέβαια, οι «Lilywhites» είχαν ηττηθεί και στο πέμπτο ματς, αλλά εκεί είχε σκοράρει, με το τελικό 3-1 στο Κάρντιφ. Για να έρθει το πρώτο «τρίποντο», έπρεπε να φτάσει η 6η «στροφή» εκείνης της ποδοσφαιρικής χρονιάς...

Αν συμβεί το ίδιο με την Κρίσταλ Πάλας, θα μιλάμε για... τρομακτική σύμπτωση, η οποία ωστόσο δεν θα έχει «πρωταγωνιστή» τον Ντε Μπουρ, ο οποίος απολύθηκε μετά από μόλις 77 ημέρες θητείας...