Ανακοίνωσε Γουίλαν η Άστον Βίλα

Στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Γκλεν Γουίλαν από τη Στόουκ προχώρησε η Άστον Βίλα, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο με τους «χωριάτες» για τα επόμενα δυο χρόνια.



Ανακοίνωσε Γουίλαν η Άστον Βίλα

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησαν οι «χωριάτες», που θέλουν να επανέλθουν άμεσα στην κορυφαία κατηγορία της Άγγλίας. Ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ, ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του την απόκτηση του 33χρονου κεντρικού μέσου, διεθνή με τα χρώματα της εθνικής Ιρλανδίας, Γκλεν Γουϊλαν.

Ο ποδοσφαιριστής μετά από εννέα χρόνια παραμονής στην Στόουκ, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Άστον Βίλα για τα επόμενα δυο χρόνια, εκφράζοντα την ικανοποίησή του που θα συνεργαστεί με τον καινούργιο του προπονητή, Στηβ Μπρους.

Συγκεκριμένα δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στους «villans»:

«Πέρασα ωραία χρόνια στην Στόουκ, αλλά είμαι πλέον έτοιμος για μια καινούργια πρόκληση, με την Άστον Βίλα να αποτελεί για μένα την ιδανική επιλογή. Μπορεί ο σύλλογος να αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, αλλά υποχρέωση όλων εμάς των παικτών, είναι να τον φέρουμε ξανά στην Πρέμιερ Λίγκ», ενώ για τον Άγγλο τεχνικό των «χωριατών» ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Στηβ Μπρους. Κατέχει ένα απίστευτο ρεκόρ ανόδων με ομάδες στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Μίλησα μαζί του πριν έρθω εδώ και είμαι περισσότερο ενήμερος από ποτέ πως θέλει να επαναφέρει αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ.».