Σαν στο… σπίτι της στο «Άνφιλντ» η Κρίσταλ Πάλας!

Το να πετυχαίνει μια ομάδα τρεις διαδοχικές νίκες στο «Άνφιλντ» επί της Λίβερπουλ, όπως η Κρίσταλ Πάλας, αποτελεί αν μη τι άλλο ένα εντυπωσιακό επίτευγμα!



Σαν στο… σπίτι της στο «Άνφιλντ» η Κρίσταλ Πάλας!

Φαίνεται πως το «Άνφιλντ» είναι από τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με… άκρως θετική αύρα για την Κρίσταλ Πάλας!

Η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς κατάφερε χθες να πάρει μια σημαντική νίκη, στην προσπάθεια της για παραμονή στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ, και παράλληλα, να βάλει δύσκολα στους «κόκκινους» και τις προσπάθειες τους για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς.

Και παρότι για τον «Big Sam» ήταν η πρώτη του νίκη στο γήπεδο της Λίβερπουλ σε σύνολο 14 αναμετρήσεων (με όλες τις ομάδες που έχει προπονήσει), εντούτοις για τους «αετούς» πάει να γίνει… παράδοση, αφού η χθεσινή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη στην συγκεκριμένη έδρα!

Τον Μάιο του 2015, στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Στίβεν Τζέραρντ με τη Λίβερπουλ, η Πάλας είχε θριαμβεύσει με σκορ 1-3, ενώ ξανά στις 8 Νοεμβρίου του ίδιου έτους (αλλά φυσικά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο) οι Λονδρέζοι έφυγαν από το Μέρσεϊσαϊντ με το «τρίποντο» της νίκης, με 1-2 αυτή τη φορά, για να κλείσει η... τριπλέτα νικών χθες, με «θύτη» έναν πρώην «κόκκινο», τον Κριστιάν Μπεντέκε, που σκόραρε δις!

Κάτι παρόμοιο κόντρα στους «Reds» έχει πετύχει σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι, από το 2003 έως το 2005, έχοντας νικήσει σε συνεχόμενες σεζόν (1-2, 0-1, 1-4 κατά σειρά), δεδομένου ωστόσο ότι η Κρίσταλ Πάλας δεν διαθέτει προφανώς την δυναμική των «μπλε», κάνει ακόμα πιο σπουδαίο το εν λόγω επίτευγμα της!