Στο «ψυγείο» οι διαιτητές του Νιούκαστλ-Μπέρτον!

Την αντικατάσταση τόσο του διαιτητή Κιθ Στράουντ όσο και των βοηθών του από τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή διαιτησίας, μετά το σοβαρό λάθος που υπέπεσαν στη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Μπέρτον.  



Στο «ψυγείο» οι διαιτητές του Νιούκαστλ-Μπέρτον!

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος διαιτητής αντί να διατάξει την επανάληψη της εκτέλεσης πέναλτι, όταν μπήκε ο Ντουάιτ Γκέιλ στην περιοχή, έδωσε φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων, πράγμα το οποίο ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των ανθρώπων της Νιούκαστλ.

Για τον λόγο αυτό, η επιτροπή επαγγελματιών διαιτητών (PGMOB) αποφάσισε πως τόσο ο Στράουντ όσο και οι βοηθοί του να μην σφυρίξουν στα παιχνίδια που είχαν οριστεί για το σαββατοκύριακο. Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης επρόκειτο να διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα σε Τζίλιγχαμ και Μίλγουολ για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1.

Ακόμη, ο τέταρτος Τόνι Χάρινγκτον μαζί με τον ένα εκ των δύο βοηθών είχαν οριστεί για το πολύ σημαντικό ματς της Λιγκ 1 ανάμεσα σε Σκάνθορπ και Μπόλτον. Τέλος, ο άλλος βοηθός αντικαταστάθηκε από το ματς της Νότιγχαμ κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνουν στο «ψυγείο» επ αόριστον ή μόνο για αυτή την αγωνιστική.