Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα η βράβευση ΜακΚλέιν

Τη διάκριση του πολυτιμότερου παίκτη στον ισόπαλο (0-0) αγώνα του «Αβίβα Στέιντιουμ» ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ουαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018) παρέλαβε ο πλάγιος μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων, Τζέιμς ΜακΚλέιν, σε μία εβδομάδα ιδιαίτερα επώδυνη για τον ίδιο.



Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα η βράβευση ΜακΚλέιν

Ο διεθνής Ιρλανδός ποδοσφαιριστής της Γουέστ Μπρομ θρήνησε την εβδομάδα που μας πέρασε την απώλεια δύο αγαπημένων του προσώπων, και ειδικότερα, τον μέχρι πρότινος Aντιπρόεδρο της Kυβέρνησης της Βορείου Ιρλανδίας, Μάρτιν ΜακΓκίνες και τον αρχηγό και άλλοτε συμπαίκτη του στην Ντέρι Σίτι, Ράιαν ΜακΜπράιντ.

«Έχασα δύο καλούς φίλους αυτήν τη βδομάδα. Ήταν πολύ δύσκολα όσα πέρασα, όμως τα παιδιά στην ομάδα ήταν εξαιρετικά. Συσπειρώθηκαν γύρω μου και ο προπονητής μου (σ.σ. Μάρτιν Ο’Νιλ) μου στάθηκε πρώτος από όλους. Με επέτρεψε να πάω στο Ντέρι (σ.σ. γενέτειρα του παίκτη που κατάγεται από τη Βόρειο Ιρλανδία) και να αποχαιρετήσω τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ήρθε και ο τραυματισμός του Σέιμους (σ.σ. Κόουλμαν) στο παιχνίδι και έγιναν ακόμη πιο άσχημα τα πράγματα. Τουλάχιστον αν κερδίζαμε, θα ολοκληρωνόταν η εβδομάδα με μια πιο ευχάριστη νότα», δήλωσε μετά το ματς του Δουβλίνου ο 27χρονος χαφ-εξτρέμ.