Χέντρικ: «Όποιος κι αν παίξει, να τα δώσει όλα»!

Το «σύνθημα» ενόψει του ντέρμπι με την Ουαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018) έδωσε ο Τζεφ Χέντρικ, τονίζοντας ότι οποιοσδήποτε από τους συμπαίκτες του στην Ιρλανδία και αν κληθεί να αγωνιστεί στο αυριανό (24/3) ματς του «Αβίβα Στέιντιουμ», οφείλει να κάνει... κατάθεση ψυχής.



Χέντρικ: «Όποιος κι αν παίξει, να τα δώσει όλα»!

Με αφορμή ερώτηση που δέχθηκε ο χαφ της Μπέρνλι, σχετικά με το αν ο ίδιος και ο Τζέιμς ΜακΚάρθι θα επωμιστούν το... δύσκολο φορτίο να «σηκώσουν» τη μεσαία γραμμή του Έιρε ελείψει των Γουές Χούλαχαν και Χάρι Άρτερ, εκείνος απάντησε:

«Δεν έχει να κάνει με έναν ή δύο παίκτες, πιστεύω ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στον αγώνα. Όποιος και αν επιλεχθεί να παίξει, πρέπει να είναι έτοιμος να κάνει μια καλή εμφάνιση και να τα δώσει όλα! Σαφώς και χρειαζόμαστε τους πιο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, ώστε να δημιουργούν φάσεις και να σκοράρουν κάποια τέρματα, αλλά το βασικότερο είναι να λειτουργούμε ως σύνολο».

Φυσικά, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να μην κάνει μνεία και στην αντίπαλη ομάδα, η οποία έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του πρόσφατου Γιούρο, επισημαίνοντας πως δεν πρέπει η προσοχή τους να εστιάσει μονάχα στον Γκάρεθ Μπέιλ.

«Είναι όλοι ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου. Δεν είναι μόνο ο Μπέιλ, έχουν μία πολύ δυνατή μεσαία, επιθετική, αλλά και αμυντική γραμμή. Θα πρέπει να τους αναλύσουμε, να δούμε βίντεο και να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε κάποιες από τις αδυναμίες τους», είπε ο Χέντρικ.