Κεντρίζει το ενδιαφέρον ο Κατσούνγκα

Το ενδιαφέρον των Έβερτον, Γουότφορντ και Μίντλεσμπρο έχει κεντρίσει ο επιθετικός της Χάντερσφιλντ, Ελίας Κατσούνγκα, που αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας του στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.



Κεντρίζει το ενδιαφέρον ο Κατσούνγκα

Ο 24χρονος επιθετικός εμπλέκεται σε πολλά από τα φετινά τέρματα των «terriers» στην Τσάμπιονσιπ, έχοντας δημιουργήσει και τρία από αυτά, και είναι ένα από τα ονόματα που παίζουν ψηλά στην λίγκα και φυσικά ένας από τους αγαπημένους του Ντέιβιντ Βάγκνερ που τον έφερε μαζί του από την Γερμανία.

Φυσικά η μετακίνησή του στην Αγγλία είναι για την ώρα προσωρινή, αφού από το καλοκαίρι κι έπειτα θα αποφασίσει η Χάντερσφιλντ εάν θα τον αποκτήσει κανονικά ενεργοποιώντας την σχετική ρήτρα του 1.5 εκατομμυρίου λιρών που έχει με την Ίγκολσταντ, έχοντας όμως να κοντράρει όπως φημολογείται και κάποιους από τους «μεγάλους».

Προφανώς μεγάλο κομμάτι εφόσον αληθεύουν οι φήμες θα παίξει το τι μέλλει γενέσθαι με τους στόχους που έχει θέσει η Χάντερσφιλντ, που είναι τρίτη στην βαθμολογία και με παιχνίδι λιγότερο σχεδόν απ' όλους τους διώκτες της.