«Κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια»
Θέση για τον φερόμενο τσακωμό των Κομπανί-Φερναντίνιο πήρε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συνέβη τίποτα… περίεργο στο ματς με τη Λίβερπουλ και πως το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι μια χαρά!
Θέση για τον φερόμενο τσακωμό των Κομπανί-Φερναντίνιο πήρε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συνέβη τίποτα… περίεργο στο ματς με τη Λίβερπουλ και πως το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι μια χαρά!
Την επιθυμία του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, τονίζοντας πως δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της φετινής σεζόν.
Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Φερναντίνιο μιλώντας για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι τσακώθηκε με τον Βινσέν Κομπανί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ.
Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος της Ίντερ για την απόκτηση του, ο Στέφαν Γιόβετιτς βλέπει το όνομα του να «παίζει» δυνατά και για την Ατλέτικο Μαδρίτης!
Ενθουσιασμένος με την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Μάρτιν Ντεμικέλις, ο οποίος υποσχέθηκε πως για όσο καιρό μείνει στην ομάδα θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του για να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.
Ο Μουρίνιο δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και τόνισε πως η Παρί Σεν Ζερμέν άξιζε την πρόκριση… Ωστόσο τα ερωτηματικά παραμένουν. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε ο Μάρτιν Ντεμικέλις, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος «Έτιχαντ» για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2016!
Μνηστήρα πριν... καλά – καλά καλοκαιριάσει φαίνεται ότι βρήκε ο Στεφάν Γιόβετιτς, του οποίου το όνομα υπάρχει στη λίστα της Ίντερ και η Μάντσεστερ Σίτι με χαρά θα τον παραχωρήσει.
Οριστικά παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί ο Ματία Νάστασιτς, με την Σάλκε να ενεργοποιεί τη ρήτρα αγοράς του και να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα τον Σέρβο αμυντικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!
Με πολύ καλό μάτι βλέπει την προοπτική μεταγραφής του σε μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Μπλεζ Ματουιντί, σύμφωνα με την «Equipe». Αμφότερους τους συλλόγους του Μάντσεστερ απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι ο Γάλλος.