Κάν' το όπως ο... Ροναλντίνιο (video)
Ο Βιλφρέντ Μπονί έκανε εξάσκηση στο κοντρόλ και στο κατέβασμα της μπάλας με τα αποτελέσματα να θυμίζουν Ροναλντίνιο.
Ο Βιλφρέντ Μπονί έκανε εξάσκηση στο κοντρόλ και στο κατέβασμα της μπάλας με τα αποτελέσματα να θυμίζουν Ροναλντίνιο.
Ο Πέδρο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού στο κόλπο για την απόκτηση του μπαίνει και η Σίτι.
Τίνος είναι το πρώτο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ για την τρέχουσα σεζόν; Ο Γιάγια Τουρέ πρότεινε μια διαφορετική λύση, αυτή της μάχης σώμα με σώμα, και έτσι άρχισε το... καυγαδάκι με τον Νταβίντ Σίλβα στο Twitter.
Ο Έντιν Τζέκο αποτελεί επισήμως παίκτη της Ρόμα, η οποία ανακοίνωσε τον ετήσιο δανεισμό του από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι 4 εκ. ευρώ, διατηρώντας την οψιόν να τον αγοράσει το ερχόμενο καλοκαίρι με ακόμη 11.
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ανέφερε πως έχει αρκετούς προσωπικούς στόχους που θέλει να πετύχει με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ μιλώντας για το ντέρμπι με την Τσέλσι τόνισε πως ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα για την συνέχεια.
Την δική του απάντηση σε όσους έσπευσαν να μιλήσουν για «επιστροφή» του μετά τα δύο γκολ κόντρα στην Γουέστ Μπρομ έδωσε ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του για τη νίκη της πρεμιέρας.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι εξέφρασε την πεποίθησή του πως την φετινή σεζόν ο Γιάγια Τουρέ θα παράξει εμφανίσεις από τα καλά του χρόνια, αφήνοντας μία κακή σεζόν πίσω του, ενώ μίλησε και για την σημαντικότητα του να υπάρχει βαθμολογική διαφορά με την Τσέλσι ακόμη και από την αρχή του πρωταθλήματος.
Ο Βενσάν Κομπανί στάθηκε στις αποδείξεις που έπρεπε να παρουσιάσει η Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα της στο «Χόθορνς».
Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν επιβλητική στο «Χόθορνς» απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, της οποίας επικράτησε με το «καθαρό» 3-0 χάρη σε δύο τέρματα του Γιάγια Τουρέ και ένα του Βενσάν Κομπανί. Ντεμπούτο για τον Ραχίμ Στέρλινγκ, που ήταν θετικός αλλά έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα.
Η κυρίαρχη στο «Χόθορνς» Μάντσεστερ Σίτι προηγείται της Γουέστ Μπρομ χάρη σε δύο τέρματα του Γιάγια Τουρέ, το δεύτερο εκ των οποίων είναι εξαιρετικό.