Επίθεση Εβρά στον Τέβες
Δριμύτατη επίθεση στον Κάρλος Τέβες έκανε ο Πατρίς Εβρά, για το περιβόητο πανό που σήκωσε κατά του Αλεξ Φέργκιουσον, στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Σίτι.
Δριμύτατη επίθεση στον Κάρλος Τέβες έκανε ο Πατρίς Εβρά, για το περιβόητο πανό που σήκωσε κατά του Αλεξ Φέργκιουσον, στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Σίτι.
Το πρώτο λάθος η Μπάγερν το έκανε στην προετοιμασία του τελικού. Ηξερε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσει, «το πούλμαν της Τσέλσι», όπως όλη η Ευρώπη είχε διαπιστώσει στο «Καμπ Νόου», αλλά δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει, δηλαδή πώς θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί την κατοχή της μπάλας, την εδαφική υπεροχή, τις τελικές που επρόκειτο να δημιουργήσει.
Για να παρακολουθήσουμε όμορφο παιχνίδι, θα πρέπει να παίζουν δύο ομάδες. Για να είναι ένα ματς συναρπαστικό, μπορεί μια ομάδα να αγωνίζεται εξαιρετικά, η άλλη απλά να αμύνεται βασιζόμενη στις εξάρσεις της ή ακόμη σε κάποιες παροδικές εμπνεύσεις.
Η Ανζί και ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης της, Σουλεϊμάν Κερίμοφ έχουν βαλθεί να… τρελάνουν κόσμο! Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει-για ακόμα μία φορά- δημοσίευμα της «Daily Mirror», σύμφωνα με το οποίο η ρωσική ομάδα προτίθεται να προσφέρει 45 εκατομμύρια λίρες για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι!
Στην αποκάλυψη πως η διοίκηση της Τσέλσι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μονιμοποίησης του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, προχώρησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των «μπλε», Μπρους Μπακ.
Η Τσέλσι επιστρέφει στο Λονδίνο με το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας της μετά τον συγκλονιστικό τελικό του Μονάχου κόντρα στη Μπάγερν. Η ιστορία, όμως δεν θα γράψει μονάχα ότι οι «μπλε» ισοφάρισαν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, ο Ρόμπεν έχασε πέναλτι στην παράταση και ο Ντρογκμπά πήρε την κούπα «σπίτι» του…
Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε! Στα πέναλτι είδε το τρόπαιο να απομακρύνεται. Όμως ο Τσεχ στην εκτέλεση του Όλιτς και το δοκάρι σ' αυτή του Σβάινσταϊγκερ την κράτησαν ζωντανή μέχρι να έρθει η… σειρά του Ντρογκμπά!
Kόντεψε να πεθάνει από την αγωνία του ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς πριν φτάσει η Τσέλσι στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μετά την λήξη Ομπι Μίκελ, Καλού και Κέιχιλ έκαναν πλάκα. Δείτε τα βίντεο.
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναμένεται να καθίσουν τις επόμενες ημέρες οι Ντιντιέ Ντρογκμπά και Ρομάν Αμπράμοβιτς, με αντικείμενο συζήτησης την ανανέωση του συμβολαίου του Ιβοριανού επιθετικού!
Μπορεί ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης να μιλά για τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, ωστόσο σε ακόμα μία... γειτονιά της αγγλικής πρωτεύουσας οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει!