Πιστός στη Φούλαμ ο Χάγκελαντ
Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του από τη Φούλαμ έβαλε ο Μπρεντ Χάγκελαντ με δηλώσεις του στο «Sky Sports».
Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του από τη Φούλαμ έβαλε ο Μπρεντ Χάγκελαντ με δηλώσεις του στο «Sky Sports».
Αίσιο τέλος είχε το θέμα της πρόσληψης του Μαρκ Χιούζ στον πάγκο της Φούλαμ. Ο Άγγλος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες των «κότατζερς» για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και εν συνεχεία εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση.
Μια ανάσα από τον Λουκ Γιάνγκ της Άστον Βίλα βρέθηκε η Λίβερπουλ αλλά τελικά οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν. Άμεσα όμως αναδύθηκε νέο ενδιαφέρον από την πλευρά της Φούλαμ αυτή τη φορά, σύμφωνα με το «Sky Sports».
Μήπως ήρθε η ώρα της επιστροφής; Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα δύο ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά μόνιμο κάτοικο Αγγλίας έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας!
Η αναζήτηση τεχνικού στη Φούλαμ καλά κρατάει και ο Γιούργκεν Κλίνσμαν είναι το τελευταίο όνομα υποψήφιου προπονητή που έχει γραφτεί σε αγγλικά δημοσιεύματα.
Ο προπονητής της Κάρντιφ, Ντέιβ Τζόουνς, με δηλώσεις του στο «Skysports», έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Φούλαμ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Μάρτιν Γιολ, η Φούλαμ πλέον έχει δύο κύριες κατευθύνσεις για την κάλυψη της κενής θέσης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: Τον Σβεν Γκόραν Έρικσον και τον Μαρκ Χιουζ.
Το σίριαλ με τον Μάρτιν Γιολ και την μετακίνησή του από τον Άγιαξ στη Φούλαμ είχε πολλά επεισόδια, αλλά έφτασε επιτέλους στο τέλος του. Ο Ολλανδός προπονητής θα παραμείνει τελικά στην τεχνική ηγεσία του «Αίαντα» και η διοίκηση της Φούλαμ με ανακοίνωσή της περιγράφει βήμα βήμα την εξέλιξη της ιστορίας.
Προσπάθειες να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιο του Αλεξάντρ Χλεμπ καταβάλλουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα μάλιστα με τη «Mirror», οι Καταλανοί έχουν αρχίσει να προτείνουν τον Λευκορώσο μεσοεπιθετικό σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.
Νέο κύκλο συζητήσεων με τους διοικούντες τον Άγιαξ ανοίγει το πρωί της Τετάρτης ο Μάρτιν Γιολ, με τη Φούλαμ να συνεχίζει στην «κούρσα» για την πρόσληψη του Ολλανδού τεχνικού, στο πρόσωπο του οποίου έχουν δει τον διάδοχο του Ρόι Χότζον.