Ο Σβάρτσερ βλέπει τον Χότζον «κόκκινο»
Ο τερματοφύλακας της Φούλαμ τονίζει ότι δε θα παραξενευόταν καθόλου αν ο προπονητής του, Ρόι Χότζον, έφευγε από την ομάδα για να αναλάβει τις τύχες της Λίβερπουλ.
Ο τερματοφύλακας της Φούλαμ τονίζει ότι δε θα παραξενευόταν καθόλου αν ο προπονητής του, Ρόι Χότζον, έφευγε από την ομάδα για να αναλάβει τις τύχες της Λίβερπουλ.
Η Φούλαμ κινείται έντονα τις τελευταίες μέρες για τον αμυντικό Φιλίπ Σεντέρος που αποχωρεί οριστικά από την Άρσεναλ.
Να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Λίβερπουλ ο Φάμπιο Αουρέλιο, περιμένει ο Ρόι Χόντγκσον, για να κάνει την πρότασή του στον παίκτη. Ο προπονητής της Φούλαμ θέλει τον βραζιλιάνο μπακ-χαφ για να καλύψει το κενό, στο αριστερό άκρο της ομάδας του.
Ο τεχνικός της Φούλαμ, Ρόι Χόντγκσον, δηλώνει έκπληκτος με τα ιταλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των πρωταθλητών Ευρώπης από τον ίδιο.
Σφοδρή είναι η επιθυμία του Ντάμιεν Νταφ να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της Φούλαμ ο Ρόι Χόντγκσον, για τον οποίο μετά και τη συμμετοχή του αγγλικού συλλόγου στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, έχει εκφράσει τον ενδιαφέρον της η Ίντερ, που αναζητεί το διάδοχο του Ζοσέ Μουρίνιο.
Με τον αμυντικό της Φούλαμ, Πολ Κοντσέσκι θέλει να ξεκινήσει τις μεταγραφές του, ενόψει της θερινής περιόδου, ο τεχνικός της Μπέρμιγχαμ, Άλεξ ΜακΚλίς. Μάλιστα, λέγεται ότι έχει κατατεθεί πρόταση στους «cottagers» για την απόκτηση του έμπειρου μπακ.
Ο Ρόι Χόντγκσον πρόσφερε ένα αίσθημα ανακούφισης μετά την επώδυνη ήττα της Φούλαμ στον τελικό του Europa League, διαβεβαιώνοντας τους φίλους της ομάδας ότι θα παραμείνει στο “τιμόνι” της ομάδας και την επόμενη σεζόν.
Ο Μπόμπι Ζαμόρα προέταξε το συμφέρον της εθνικής ομάδας της Αγγλίας έναντι της προσωπικής δόξας, με την κίνησή του να θέσει εαυτόν εκτός των πλάνων του Φάμπιο Καπέλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Ρόι Χόντγκσον δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η χτεσινοβραδινή ήττα της Φούλαμ από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Europa League. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να δηλώσει περήφανος για την αγωνιστικότητα των παικτών του και να δηλώσει ότι δεν φεύγει από την ομάδα.
Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της Φούλαμ στο Γιουρόπα Λιγκ, είχε άδοξο τέλος, αλλά η παρουσία της στο θεσμό σίγουρα θα αποτελέσει προίκα για το μέλλον. Η ήττα στον τελικό της διοργάνωσης από την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-1 στο Αμβούργο, δεν εμπόδισε κανένα να εκφράσει το θαυμασμό του για την αγγλική ομάδα.