Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για Φίλιπς
Την ώρα που ο Μαρκ Χιούζ πίστευε πως το έργο της απόκτησης του Σον Ράιτ Φίλιπς θα ήταν εύκολο, στην «κούρσα» για την απόκτηση του Άγγλου μεσοεπιθετικού, μετά τη Φούλαμ, προστίθενται οι Νιούκαστλ και Μπόλτον.
Την ώρα που ο Μαρκ Χιούζ πίστευε πως το έργο της απόκτησης του Σον Ράιτ Φίλιπς θα ήταν εύκολο, στην «κούρσα» για την απόκτηση του Άγγλου μεσοεπιθετικού, μετά τη Φούλαμ, προστίθενται οι Νιούκαστλ και Μπόλτον.
Κλειστή «πόρτα» και από τη Φούλαμ αντίκρισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, έστω και με τη μορφή δανεισμού, μέχρι να ξεκινήσει το νέο αμερικανικό πρωτάθλημα, τον προσεχή Μάρτιο.
Κάθε δικαίωμα να φωνάζουν και να ζητούν την απόλυσή του από τον πάγκο της Φούλαμ, έχουν οι οπαδοί της ομάδας, όπως παραδέχτηκε μετά την ήττα (3-1) από τη Γουέστ Χαμ, ο Μαρκ Χιούζ. Ο τεχνικός των «cottagers» σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έπαιζε… το κεφάλι του και το μέλλον του είναι αβέβαιο στο Λονδίνο.
Μετά τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Ίγουντ Παρκ», η Γουέστ Χαμ πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην έδρα της Φούλαμ με σκορ 3-1! Η ομάδα του Άβραμ Γκραντ, αν και δεν είχε ρόλο πρωταγωνιστή, τιμώρησε τον αντίπαλό της στις περισσότερες καλές ευκαιρίες και πήρε την πρώτη νίκη σε 28 εκτός έδρας παιχνίδια!
Χωρίς φόβο για τις αποφάσεις της διοίκησης και την πιθανή απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Φούλαμ στο άμεσο μέλλον, συνεχίζει να προπονεί τη λονδρέζικη ομάδα, ο Μαρκ Χιούζ! «Δεν αισθάνομαι πίεση. Έχω βρεθεί στο παρελθόν σε παρόμοια θέση» δήλωσε ο τεχνικός των «cottagers».
Προς απογοήτευση των Έβερτον και Φούλαμ που εξέτασαν την περίπτωσή του, ο Λάντον Ντόνοβαν με δημόσια τοποθέτηση, διέψευσε όλα τα σενάρια που τον ήθελαν να αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα και 'έτσι οι αγγλικοί σύλλογοι έμειναν… με την όρεξη.
Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μείνει χωρίς δουλειά την περίοδο των Χριστουγέννων, ο Μαρκ Χιούζ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ εμφανίζεται, πλέον, χωρίς υπομονή και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος κόντρα στη Γουέστ Χαμ, την προσεχή αγωνιστική, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η αποθεραπεία του Μπόμπι Ζαμόρα, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της Φούλαμ, αλλά και τα λεγόμενα του Μαρκ Χιούζ. Ο Άγγλος επιθετικός ξεκίνησε τρέξιμο και δείχνει ικανός να επιστρέψει πιο σύντομα από το αναμενόμενο, ωστόσο στους «cottagers» τον περιμένουν τον προσεχή Φεβρουάριο.
Κατηγορηματικός ήταν ο προπονητής της Φούλαμ, Μαρκ Χιούζ, για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «Craven Cottage» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Κλιντ Ντέμπσεϊ. Ο τεχνικός της ομάδας διέψευσε κάθε πιθανή εμπλοκή του παίκτη με τη Λίβερπουλ, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν διατίθενται να τον παραχωρήσουν.
Την υπογραφή του σε νέο, διετές συμβόλαιο με τη Φούλαμ, έβαλε ο Μαρκ Σβάρτσερ. Όπως αναμενόταν, ο Αυστραλός γκολκίπερ ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες τους «cottagers» για την ανανέωση της συνεργασίας τους και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.