Οι συνθέσεις του λονδρέζικου ντέρμπι
Χωρίς τον Τζον Τέρι στο βασικό σχήμα θα υποδεχτεί την Άρσεναλ η Τσέλσι, σε μία κίνηση που θα συζητηθεί. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η ενδεκάδα των «κανονιέρηδων». Δείτε τις συνθέσεις του ντέρμπι.
Χωρίς τον Τζον Τέρι στο βασικό σχήμα θα υποδεχτεί την Άρσεναλ η Τσέλσι, σε μία κίνηση που θα συζητηθεί. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η ενδεκάδα των «κανονιέρηδων». Δείτε τις συνθέσεις του ντέρμπι.
Μόνο απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο του δεν ήταν να πωληθεί ο Πετρ Τσεχ στην Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο τεχνικός της Τσέλσι, με δηλώσεις του στην «Express».
Στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πραγματοποιούνται τα σημερινά παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η... άφαντη Πρωταθλήτρια, Τσέλσι, φιλοξενεί την Άρσεναλ που ακόμα οφείλει να δώσει αρκετές απαντήσεις, με την προσωπική κόντρα των Μουρίνιο – Βενγκέρ να συνεχίζεται και τα προβλήματα να παίζουν πρώτο ρόλο...
Το ενδεχόμενο να κινηθούν τον ερχόμενο Γενάρη για την απόκτηση του εξτρέμ της Άρσεναλ, Θίο Γουόλκοτ, εξετάζουν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις μετά τον τραυματισμό του Ραφίνια!
Καμία επίπτωση στην μετέπειτα πορεία της καριέρας του δεν αναμένεται να έχει η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα προβεί ο Τζακ Γουίλσιρ, όπως τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι με την Τσέλσι. Τι είπε για τον Πετρ Τσεχ.
Ό,τι έγινε, έγινε απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Ο Θίο Γουόλκοτ τόνισε ότι στην Άρσεναλ πρέπει να ξεχάσουν την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με την Τσέλσι.
«Φωτιά» στα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Αγγλίας… άναψε η δήλωση του μάνατζερ του Μεσούτ Οζίλ, πέρι έντονου φλερτ της Φενερμπαχτσέ με τον πελάτη του!
Αν και στο τέλος προσπάθησε, η Άρσεναλ ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς γνώρισε την ήττα από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία (2-1), με τον Ολιβιέ Ζιρού παράλληλα να αποβάλλεται, και έμεινε από την αρχή πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Με άνεση πέρασαν από το «Γ. Καραϊσκάκης» οι Γερμανοί, που επικράτησαν του Ολυμπιακού με σκορ 3-0.
Αν και η Άρσεναλ ήταν αυτή που απείλησε περισσότερο στο πρώτο μισό του αγώνα στην Κροατία, η Ντίναμο Ζάγκρεμπ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (1-0). Με δέκα συνεχίζει στο ματς η ομάδα του Λονδίνου!
Με τους Πετρ Τσεχ-Θίο Γουόλκοτ στον πάγκο θα παραταχθεί στην Κροατία απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ η Άρσεναλ (στον όμιλο του Ολυμπιακού), ενώ στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκεται ο Μίκελ Αρτέτα.