Υποψηφιότητα για ενδεκάδα ο Κουτίνιο
Την πρώτη του εμφάνιση με τη Λίβερπουλ είναι πιθανό να κάνει ο Κουτίνιο τη Δευτέρα, με τον Βραζιλιάνο άσο να βγάζει όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων και να είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Μπρένταν Ρότζερς.
Την πρώτη του εμφάνιση με τη Λίβερπουλ είναι πιθανό να κάνει ο Κουτίνιο τη Δευτέρα, με τον Βραζιλιάνο άσο να βγάζει όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων και να είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Μπρένταν Ρότζερς.
Την πίστη του ότι η ΚΠΡ μπορεί να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ με λίγη δόση τύχης εξέφρασε ο Αντέλ Τααράμπ με δηλώσεις του στο «SkySports». Για να γίνει κάτι τέτοιο, το μόνο που χρειάζεται είναι νίκες στα επόμενα παιχνίδια.
Για τις επόμενες 93 ημέρες θα φορά τη φανέλα της Μπλάκμπερν ο Ντι Τζέικ Κάμπελ, με τον άσο της ΚΠΡ να αναλαμβάνει να λύσει το επιθετικό πρόβλημα των Ρόβερς. Ο 31χρονος στράικερ δεν υπολογίζεται από τον Χάρι Ρέντναπ, με τον Άγγλο προπονητή να συναινεί στην παραχώρησή του.
Την τεχνική που διαθέτουν στα πόδια τους έδειξαν οι διεθνείς με την εθνική Αγγλίας, Τζακ Γουίλσιρ και Θίο Γουόλκοτ, κατά την προθέρμανσή τους πριν από το φιλικό με τη Βραζιλία στο «Γουέμπλεϊ».
Έτοιμος να προσφέρει λύση στο επιθετικό πρόβλημα της Τότεναμ, παρά τη φυσική του θέση στη μεσαία γραμμή, φαίνεται να είναι ο Μούσα Ντεμπελέ, μετά τον τραυματισμό του Ζερμέν Ντεφό στον αστράγαλο.
Με «σφραγίδα άρνησης» θα απαντούσε η Σάντος στην περίπτωση που οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι έστελναν λευκή επιταγή για τον Νεϊμάρ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του βραζιλιάνικου συλλόγου, Λουίς Αλβάρο ντε Ολιβέιρα Ριμπέιρο.
Στην αγωνιστκή δράση έπειτα από δύο εβδομάδες επιστρέφει ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσέν Κομπανί, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με τη Στόουκ στο Κύπελλο Αγγλίας.
Την πλήρη στήριξη του Κουν Αγκουέρο έχει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον Αργεντινό να στέλνει το δικό του μήνυμα με δηλώσεις προς της διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι.
Την πεποίθηση ότι ο Άσμιρ Μπέγκοβιτς μπορεί να παραμείνει στη Στόουκ και μετά το καλοκαίρι, παρά την απόκτηση του Τζάκ Μπάτλαντ, εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Τόνι Πιούλις.
Την επιθυμία του να είναι μέλος της αποστολής της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, εξέφρασε ο Φράνκ Λάμπαρτ σε δηλώσεις του στο «SkySports».