Στόχος το Μουντιάλ για Λάμπαρντ

Την επιθυμία του να είναι μέλος της αποστολής της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, εξέφρασε ο Φράνκ Λάμπαρτ σε δηλώσεις του στο «SkySports».



Στόχος το Μουντιάλ για Λάμπαρντ

Ο μέσος της Τσέλσι απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε εθνικό επίπεδο, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με γκολ, στο φιλικό της χώρας του με αντίπαλο τη Βραζιλία.

Το συμβόλαιο του Λάμπαρντ με την Τσέλσι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη στάση της διοίκησης να έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες. Αν και αρχικά, δεν υπήρχε διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τώρα, όλα δείχνουν ότι η διοίκηση των «μπλε» θα προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον 35χρονο άσο.

Είτε του χρόνου βρίσκεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ», είτε όχι, ο 35χρονος άσος στοχεύει σε μία θέση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, με φόντο το Μουντιάλ του 2014.

«Ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο και από ομάδα σε ομάδα μπορεί να αλλάξει. Όταν βρίσκεσαι στην ηλικία των 35 ετών, οι άνθρωποι κοιτάνε τα πράγματα διαφορετικά», τόνισε ο μέσος της Τσέλσι και συμπλήρωσε: «Ξέρω πολύ καλά σε πιο στάδιο βρίσκεται η καριέρα μου».

Αναφορικά με την επιθυμία του να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 δήλωσε: «Είναι σίγουρα ένας στόχος για μένα. Θα προσπαθήσω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ για να κληθώ στην εθνική».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος