Υποψηφιότητα για ενδεκάδα ο Κουτίνιο

Την πρώτη του εμφάνιση με τη Λίβερπουλ είναι πιθανό να κάνει ο Κουτίνιο τη Δευτέρα, με τον Βραζιλιάνο άσο να βγάζει όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων και να είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Μπρένταν Ρότζερς.



Υποψηφιότητα για ενδεκάδα ο Κουτίνιο

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κόκκινων» δεν έχει ντεμπουτάρει ακόμη, αφού ο Ρότζερς δεν θεωρεί πως είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο.

Ωστόσο, ο Κουτίνιο βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα των προπονήσεων πλέον και ο ίδιος θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα ή έστω ως αλλαγή για το ματς με τη Γουέστ Μπρομ.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπρόμιτς τη Δευτέρα  και ο τεχνικός των «κόκκινων» δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον 20χρονο Βραζιλιάνο. Ο Κουτίνιο έχει επιλέξει τη φανέλα με το νούμερο «10», με τα σχόλια των οπαδών του συλλόγου να δίνουν και να παίρνουν στο διαδίκτυο για το εάν θα μπορέσει να ανταποκριθεί.