Ειδήσεις » FA Cup

04.03.2020 | 23:58

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας

Δίχως κάποιο μεγάλο ντέρμπι προέκυψαν τα ζευγάρια των φετινών προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Τσέλσι να πηγαίνει στην έδρα της Λέστερ και την Άρσεναλ στο Bramall Lane για να παίξει με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.  

04.03.2020 | 23:38

«Καθάρισε» ο Αγουέρο για τη Σίτι, τα κατάφερε η Λέστερ (vids)

Με τον Σέρχιο Αγουέρο να κάνει σωστά γι' ακόμα μια φορά την δουλειά που έχει μάθει καλύτερα απ' οτιδήποτε άλλο και να σκοράρει, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε στα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας με το τελικό 1-0 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Δίχως να πιάσει σπουδαία απόδοση αλλά φορτσάροντας στο δεύτερο μέρος πέρασε και η Λέστερ με το ίδιο σκορ (1-0) το εμπόδιο της Μπέρμιγχαμ. 

04.03.2020 | 17:25

Ο Μπάρκλεϊ δεν ξεχνά το... Evertonian παρελθόν του!

Τι και αν αγωνίζεται με τη φανέλα της Τσέλσι; Ο Ρος Μπάρκλεϊ δεν ξεχνά το παρελθόν του στην Έβερτον και αναφέρει κοφτά, αλλά ξεκάθαρα, τα συναισθήματά του μετά το γκολ που σημείωσε στο ματς Κυπέλλου ενάντια στη Λίβερπουλ!  

04.03.2020 | 13:49

Γκίλμουρ για την ντρίμπλα στον Φαμπίνιο: «Έτσι δεν είναι το ποδόσφαιρο;» (vid)

Ο πανευτυχής Μπίλι Γκίλμουρ δεν ήθελε να σταθεί στην εκπληκτική ντρίμπλα που έκανε στον Φαμπίνιο και η οποία έγινε viral στο 2-0 της Τσέλσι επί της Λίβερπουλ στο Κύπελλο, ωστόσο, έδειξε πως όταν το ποδόσφαιρο είναι ωραίο και το βοηθάει κι εκείνος, τότε τον χαροποιεί...  

04.03.2020 | 10:43

Κλοπ για κοροναϊό: «Να μιλούν οι ειδικοί, γιατί είναι πιο σημαντική η δική μου άποψη;» (vid)

Ένας απλός πολίτης με ανησυχία όπως όλοι οι υπόλοιποι γίνεται ο Γιούργκεν Κλοπ σε θέματα που δεν αφορούν το ποδόσφαιρο και αυτό θέλησε να καταστήσει σαφές όταν μετά τον αποκλεισμό (2-0) της Λίβερπουλ από την Τσέλσι στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας ρωτήθηκε για τον κοροναϊό. «Γιατί να είναι πιο σημαντική η άποψη ενός διάσημου ανθρώπου; Γιατί να πρέπει να μιλάω για όλα; Ας μιλήσουν αυτοί που γνωρίζουν για να μάθει ο κόσμος...» είπε. 

03.03.2020 | 23:37

Τσέλσι - Λίβερπουλ 2-0: Τη βρήκε ευάλωτη και... την έστειλε! (vids)

Η Τσέλσι δεν άφησε τη Λίβερπουλ να σηκώσει κεφάλι μετά την «τριάρα» από τη Γουότφορντ. Οι «μπλε» του Λονδίνου επικράτησαν 2-0 των «κόκκινων» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πέρασαν στα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας! Γουίλιαν και Μπάρκλεϊ τα γκολ, καθοριστικός ο Κέπα, εντυπωσιακός ο Γκίλμουρ, πολλές αλλαγές από τον Κλοπ, τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς και οχτώ γκολ παθητικό για τους «κόκκινους»... Στους «8» οι Νιούκαστλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με προκρίσεις εις βάρος των Γουέστ Μπρομ και Ρέντινγκ.