Ειδήσεις » FA Cup

09.04.2019 | 12:40

Άμυαλος οπαδός άρχισε να χτυπάει φίλους της Γουότφορντ και ... το πλήρωσε ακριβά (vid)

Όπως φαίνεται από το βίντεο, αναίτια ένας απογοητευμένος οπαδός της Γουλβς άρχισε να σπρώχνει και να χτυπά αντίπαλους φίλους της Γουότφορντ μετά τον ημιτελικό του «Γουέμπλεϊ», με αποτέλεσμα να δει άμεσα το... κάρμα ν' αντεπιτίθεται...  

08.04.2019 | 10:12

Συγκλονιστικός Ντίνεϊ: «Μην πιστεύετε στο Instagram, η ζωή είναι δύσκολη, κάνω συνέχεια λάθη...» (vid)

Τα συναισθήματα της στιγμής λίγο μετά την πρόκριση της Γουότφορντ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας συνεπήραν τον Τρόι Ντίνεϊ, ο οποίος μίλησε για τις εποχές που πλήρωνε για να παίζει ποδόσφαιρο, ανέφερε πως η ζωή δεν είναι τόσο εύκολη όσο μπορεί να φαίνεται στο... Instagram οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, ενώ, ανέφερε πως κι εκείνος κάνει συνέχεια λάθη, αλλά προσπαθεί να μένει πιστός προς τον εαυτό του...

07.04.2019 | 20:38

Με μυθική ανατροπή στον τελικό του FA Cup η Γουότφορντ!

Αντίπαλος της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας είναι η Γουότφορντ, η οποία ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 και απέκλεισε τη Γουλβς στην παράταση με σκορ 3-2! Οι «λύκοι» προηγήθηκαν αρχικά με τέρματα των Ντόχερτι (36’) και Ραούλ Χιμένεζ (62’), πριν οι Ντεολοφέου (79’, 104’) και Ντίνι (90+4’ με πέναλτι) βάλουν... φωτιά σε έναν από τους συναρπαστικότερους ημιτελικούς στην ιστορία του θεσμού!

07.04.2019 | 18:48

Γουότφορντ-Γουλβς 0-1 (Ημίχρονο)

Με το γκολ του Ματ Ντόχερτι από το 36ο λεπτό της συνάντησης του «Γουέμπλεϊ» προηγείται η Γουλβς της Γουότφορντ μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

07.04.2019 | 11:30

Το VAR γλίτωσε τον Γουόκερ από την αποβολή

Ο δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε νευρικά στο μαρκάρισμα του Γιάχανμπακς της Μπράιτον στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ», όμως τη γλίτωσε φθηνά αφού, μετά από χρήση του VAR, ο διαιτητής θεώρησε ότι και οι δύο παίκτες έκαναν κίνηση με το κεφάλι στην αψιμαχία, τιμωρώντας τους με κίτρινη κάρτα.  

02.04.2019 | 13:51

Στο video-wall για τον κόσμο τα ριπλέι του VAR στις αμφισβητούμενες φάσεις!

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Αγγλίας θα έχουν μια τρομερή καινοτομία για το ποδόσφαιρο της χώρας, αφού, η FA ανακοίνωσε πως ο κόσμος στο «Γουέμπλεϊ» θα μπορεί να βλέπει στο video-wall τα ριπλέι του VAR στις φάσεις που θα χρειάζεται βοήθεια ο διαιτητής για καθοριστικές αποφάσεις!  

17.03.2019 | 18:54

«Αναστήθηκε» και το πήρε σε συναρπαστική διαδικασία των πέναλτι η Μπράιτον!

Αν και όλα έμοιαζαν χαμένα για την Μπράιτον στην έδρα της Μίλγουολ, οι «γλάροι» ισοφάρισαν σε 2-2 το εις βάρος τους 2-0 και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας έπειτα από μια συναρπαστική διαδικασία των πέναλτι κατά την οποία έγιναν εννέα εύστοχες εκτελέσεις.

17.03.2019 | 12:44

«Ζητώ συγγνώμη, αλλά ρωτήστε τους υπεύθυνους γιατί δεν έχουμε VAR...» (vid)

Απίστευτη τιμιότητα και ειλικρίνεια από τον Πεπ Γκουαρδιόλα που απολογήθηκε στον κόσμο για τις διαιτητικές αποφάσεις στην πρόκριση (3-2) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σουόνσι, πέταξε το μπαλάκι στις αρμόδιες Αρχές για την απουσία του VAR από την Αγγλία και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του άξιζε την πρόκριση παρά τα λάθη που μπορεί να σημειώθηκαν από τον ρέφερι.