Ειδήσεις » Europa Conference League

30.11.2023 | 22:56

Τρομερά επεισόδια στο Άστον Βίλα – Λέγκια: Τραυματισμοί αστυνομικών, ξύλο και δακρυγόνα, έξω από το γήπεδο! (vids)

Σκηνικά που δεν θέλουμε να παρακολουθούμε σε καμία περίπτωση έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Λέγκια Βαρσοβίας, με αστυνομικούς να τραυματίζονται και να μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έξω από το «Βίλα Παρκ».

30.10.2023 | 18:25

Οι Σκωτσέζοι έχουν τρελαθεί με τον Κωνσταντέλια: «Καταλαβαίνετε ότι ήταν ένας με… 10;» (pics)

Ένας εναντίον… 10. Και τους πέρασε. Και πλάσαρε. Και πήγε για το γκολ της σεζόν. Αλήθεια, έχει σημασία που τελικά η μπάλα πήγε στο δοκάρι, έπειτα από την ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια;

27.10.2023 | 13:35

Ζήτησε φανέλα, του κατέβασαν το πανό και ο Ντιαμπί τον είχε δει: «Να γελάς, είσαι παιδί!» (video)

Και οι δύο έκαναν τη δουλειά τους. Και ο άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος σέβεται όσους ταξίδεψαν για να τον δουν να αγωνίζεται. Και ένα παιδί, είναι πολύ πιο χαρούμενο πλέον, από ό,τι πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Άλκμααρ με την Άστον Βίλα.

21.09.2023 | 20:47

Dinos Mavropanos is here: Ντεμπούτο με τη Γουέστ Χαμ στην Ευρώπη, δεύτερη συμμετοχή στο Europa League!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Ο Ντίνος Μαυροπάνος κάνει το ντεμπούτο του με τη Γουέστ Χαμ και επιστρέφει και επίσημα στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ξεκινώντας βασικός στην αναμέτρηση με την Τόπολα!

31.08.2023 | 23:57

Η Άστον Βίλα στους ομίλους του Europa Conference League, για πρώτη φορά στην ιστορία της! (vids)

Στους ομίλους του Europa Conference League βρίσκεται και επίσημα η Άστον Βίλα, η οποία επικράτησε με 3-0 της Χιμπέρνιαν και θα παρευρεθεί στην τελική φάση του θεσμού, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

27.08.2023 | 15:57

Ο Έμερι «ανάγκασε» τη Χιμπέρνιαν να αλλάξει προπονητή!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Χιμπέρνιαν αποτελεί ο Λι Τζόνσον, μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημά του στη σεζόν και τα πέντε γκολ που δέχθηκε από την Άστον Βίλα, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

23.08.2023 | 21:38

Τι να την κάνει τη ρεβάνς; «Πεντάρα» από την υπέροχη Βίλα και… πρόκριση στους ομίλους του Conference League! (vids)

Εκπληκτική εμφάνιση από την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι απέναντι στη Χιμπέρνιαν, στο πρώτο ματς των play – off του Europa Conference League και πρόκριση από… τώρα στους ομίλους, μετά το 5-0 στη Σκωτία, με χαρακτηριστική ευκολία. Τρομερός ο Όλι Γουότκινς, που σημείωσε χατ-τρικ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ο Ντάγκλας Λουίς από τη «λευκή» βούλα.

23.08.2023 | 20:15

Ο Γουότκινς έπρεπε να το βάλει και το έκανε: To πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της Βίλα μετά από… 5000 ημέρες! (vid)

Είναι γεγονός. Η Άστον Βίλα προηγείται απέναντι στη Χιμπέρνιανς και ο Όλι Γουότκινς γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής της που σκοράρει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, μετά από 13 χρόνια.

23.08.2023 | 18:45

Ολόκληρη η ενδεκάδα της Άστον Βίλα ήταν… ανήλικη την τελευταία φορά που η ομάδα έπαιξε Ευρώπη!

Γνωστή έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή σύνθεση της Άστον Βίλα, μετά από 13 χρόνια, με άπαντες να ξεπερνούν το 24ο έτος της ηλικίας τους, αλλά κανέναν να μην θυμάται… καθαρά, την τελευταία φορά που η νυν ομάδα του έπαιξε στην Ευρώπη. Ουδείς άλλωστε είχε ενηλικιωθεί τότε!