Ειδήσεις » Europa Conference League

13.05.2024 | 20:30

Και όμως, μπορεί να γίνει: Πώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως παίξει… προκριματικά τον Αύγουστο;

Διαβάζει κανείς τον τίτλο και θεωρεί πως δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Μπορεί όμως να γίνει. Ναι, είναι πιθανόν. Υπάρχει ένα ιδιαίτερα ρεαλιστικό σενάριο, που αν γίνει πραγματικότητα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει της σεζόν της, νωρίτερα από αυτήν της Premier League. Με προκριματικά του Europa Conference League τον Αύγουστο. Όσο πάει γίνεται και… χειρότερο για τον Έρικ Τεν Χαγκ!

09.05.2024 | 10:00

«Αυτό θα είναι το χειρότερο σενάριο για εμάς»: Ένα πράγμα δεν θέλει ο κόσμος της Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ξεκάθαροι οι φίλοι της Άστον Βίλα, αναφορικά με την τροπή που θα ήθελαν να πάρει η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Ναι, θέλουν την πρόκριση, αλλά αν είχαν να επιλέξουν έναν τρόπο αποκλεισμού, τότε δεν θα ήθελαν να δουν ένα «θρίλερ», με φόντο την παράταση για τον τελικό του Europa Conference League!

03.05.2024 | 12:30

Η προ 10ετίας εμπειρία του Έμερι που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός (vid)

Και τότε ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Και με βαρύτερο σκορ εις βάρος της ομάδας του, αφού ίσχυε διαφορετικός κανονισμός για τα εκτός έδρας γκολ. Και τότε με το δεύτερο παιχνίδι σε εχθρικό έδαφος. Κι όμως τα κατάφερε! Ο Έμερι έχρισε φαβορί για την πρόκριση στον τελικό τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη...  

03.05.2024 | 00:59

Έξαλλος ο Έμερι με τους παίκτες του, τρομερός σεβασμός στον Ολυμπιακό: «Το άξιζαν και είναι… ξεκάθαρα φαβορί!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ουνάι Έμερι, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό. Εκνευρισμένος, δυσαρεστημένος και απόλυτα ειλικρινής ο Ισπανός προπονητής.

03.05.2024 | 00:00

Στιγμές που δεν θα ξεχαστούν ποτέ: Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Άστον Βίλα με 4-2, μέσα στην Αγγλία! (vids)

Φοβερός, τρομακτικός, ανεπανάληπτος Ολυμπιακός έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο μέσα στην Αγγλία και «υπέταξε» την Άστον Βίλα στην έδρα της. Ο «killer» Ελ Κααμπί χτύπησε τρεις φορές και έστειλε μήνυμα σε ολόκληρη την Ευρώπη, με τους «ερυθρολεύκους» να κάνουν κάτι που δεν θα λησμονήσει ποτέ ουδείς στην Ελλάδα!

02.05.2024 | 23:25

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: Η Βίλα ισοφάρισε, ο Ολυμπιακός σκοράρει για 3η φορά με τον Ελ Κααμπί! (vid)

Φέρει ευθύνη ο Τζολάκης, η Άστον Βίλα ισοφαρίζει στο 50ο λεπτό τον Ολυμπιακό, χάρη σε μία σέντρα – σουτ, εντελώς απρόσμενη, από τον Ντιαμπί! Και εκεί, ο Ελ Κααμπί κάνει το 3-2, από το σημείο του πέναλτι!