Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

17.09.2022 | 19:18

Αμφίβολος ο Κάλβιν Φίλιπς για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Το πρώτο πρόβλημα φαίνεται πως έχει προκύψει στην Εθνική Αγγλίας, αναφορικά με τη συμμετοχή της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μιας και ο Κάλβιν Φίλιπς φημολογείται πως είναι τραυματίας και πως θα χρειαστεί επέμβαση στον ώμο, η οποία ενδέχεται να του στερήσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

16.09.2022 | 19:21

O Μπέκαμ περίμενε 12 ώρες στην ουρά για να προσκυνήσει την σορό της Βασίλισσας Ελισάβετ! (vids)

Σε τέτοιες στιγμές, όλοι είναι «ίσοι» και όσο σημαντικός και αν είναι για τους Άγγλους ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, έκανε ό,τι έκαναν και οι συμπολίτες του, ώστε να προσκυνήσει την σορό της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα, περίμενε για 12 ώρες στην ουρά και συζήτησε με τους υπολοίπους για τη γνωριμία του μαζί της και την κατάσταση που επικρατεί στο «Νησί»!

15.09.2022 | 16:13

Αγγλία: Αποστολή με... δικαίωση για Τόνεϊ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον πρόσεξε αρκετά και δεν θα μπορούσε να μην του δώσει την ευκαιρία του. Ο Ιβάν Τόνεϊ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Αγγλίας για τα παιχνίδια με τις Ιταλία και Γερμανία στο Nations League στο τέλος του μήνα. Εκτός έμειναν οι Ράσφορντ και Σάντσο.  

02.08.2022 | 16:20

Στις 7 Οκτωβρίου στο «Γουέμπλεϊ» το πρώτο γυναικείο Finalissima!

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά την δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία του ποδοσφαίρου της χώρας από το Μουντιάλ του '66, θα κοντραριστεί με τις ΗΠΑ στο πρώτο ιστορικά finalissima γυναικών, τον προσεχή Οκτώβρη στο Γουέμπλεϊ!  

01.08.2022 | 15:10

Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς στην Trafalgar Square για τις γυναίκες της Αγγλίας (vid)

Οι κοπέλες της Αγγλίας, οι κάτοχοι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για το 2022, γεύτηκαν γι' ακόμα μια φορά την αποθέωση του κόσμου μετά το βράδυ της Κυριακής στο «Γουέμπλεϊ», αφού, χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στην Trafalgar Square το μεσημέρι της Δευτέρας για την γιορτή που διοργανώθηκε. 

01.08.2022 | 12:42

Η Μιντ τερμάτισε πρώτη στα γκολ, τις ασίστ και γέμισε βραβεία!

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας βρήκε στο πρόσωπο της Μπεθ Μιντ, τον πρώτο εκπρόσωπό της που καταφέρνει να κατακτήσει το Golden Boot και το βραβείο του κορυφαίου του τουρνουά είτε σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είτε σε Παγκόσμιο Κύπελλο!  

01.08.2022 | 10:49

Ο αγγλικός Τύπος αποθεώνει τις γυναίκες: Πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα αφιερωμένα στον θρίαμβο! (pics)

Ο αγγλικός Τύπος δείχνει πως η χώρα κινείται στους ρυθμούς της ευτυχίας που προκάλεσε η τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από τις γυναίκες, οι οποίες βρίσκονται σε κάθε έντυπο Μέσο που κυκλοφόρησε το πρωί της Δευτέρας!