Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

21.11.2022 | 10:54

Με κίτρινη πριν καν την πρώτη σέντρα οι αρχηγοί που θα φορέσουν το περιβραχιόνιο OneLove!

Η FIFA το απέρριψε ως επιλογή, οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων είναι πεισμωμένοι και θέλουν να το φορέσουν, όμως, υπάρχει ο κίνδυνος να ξεκινούν τα ματς του φετινού Μουντιάλ με κίτρινη κάρτα όσοι επιλέξουν να έχουν στο μπράτσο τους το OneLove περιβραχιόνιο!  

20.11.2022 | 11:14

Ο Μπενζεμά, ο Όουεν και η απουσία της Χρυσής Μπάλας από το Κατάρ

Ο Καρίμ Μπενζεμά έγινε ακόμα ένας σούπερ σταρ που βγήκε νοκ-άουτ από το φετινό Μουντιάλ και μαζί του, μένει εκτός διοργάνωσης και η Χρυσή Μπάλα. Πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια απουσιάζει από το τουρνουά το ανώτατο ατομικό βραβείο στο ποδόσφαιρο, ενώ και ο Μάικλ Όουεν συγκαταλέγεται στη λίστα των παρόντων σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από την κατάκτηση της διάκρισης.  

20.11.2022 | 10:29

Σε ... τρελή κατάσταση ο Μαγκουάιρ, κάνει στις προπονήσεις όσα έμαθε από τον Κριστιάνο! (vid)

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον υπολογίζει, τον στηρίζει, τον θεωρεί έναν εκ των κορυφαίων στόπερ και κάπως έτσι ο Χάρι Μαγκουάιρ πήρε φόρα για να κάνει στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ό,τι πιο τρελό του έρθει στο μυαλό με ... σαφείς επιρροές από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.  

20.11.2022 | 10:03

Η αρχηγός της Αγγλίας ξεσπά: «Δεν μ' ενδιαφέρει αυτό το Μουντιάλ...»

Η Λία Γουίλιαμσον, αρχηγός της γυναικείας εθνικής ομάδας της Αγγλίας, αρνείται να δηλώσει ότι ανυπομονεί με ενθουσιασμό για το φετινό Μουντιάλ, τονίζοντας πως όσα έχουν συμβεί στο Κατάρ και με τη σκιά που έχει αυτή η διοργάνωση πάνω της, είναι κάτι που ξεπερνά το ποδόσφαιρο και την επηρεάζει.  

19.11.2022 | 10:32

Ανησυχία για Μάντισον, περιμένει τηλεφώνημα ο... Έλιοτ!

Ο Τζέιμς Μάντισον μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο τελευταίο ματς της Λέστερ πριν τη διακοπή αδυνατεί να προπονηθεί κανονικά στο Κατάρ και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται ότι έχει στις σκέψεις του ακόμα και το ενδεχόμενο κλήσης – έκπληξης του Χάρβεϊ Έλιοτ της Λίβερπουλ!  

18.11.2022 | 15:35

Αγγλία: Κάλεσαν μετανάστες εργάτες στην προπόνηση και τους χάρισαν εισιτήρια! (vid)

Όπως έκαναν οι Ολλανδοί, έτσι και οι Άγγλοι προσκάλεσαν μετανάστες εργάτες στο Κατάρ στην προπόνησή τους το απόγευμα της Πέμπτης, τους χάρισαν εισιτήρια και έπαιξαν μαζί τους, ώστε να τους ευχαριστήσουν για τη σκληρή δουλειά που έκαναν ενόψει του Μουντιάλ.  

17.11.2022 | 17:15

Βασικός ο Πίκφορντ, καλύτερος ο Πόουπ ή ήρθε η ευκαιρία του Ράμσντεϊλ;

Γιατί ο Πίκφορντ και όχι ο Πόουπ; Και γιατί αυτοί οι δύο και όχι ο Ράμσντεϊλ; Φυσιολογικές απορίες των φίλων της Εθνικής Αγγλίας, οι οποίοι μπορεί πάνω – κάτω να γνωρίζουν ποια θα είναι η ενδεκάδα τους για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά να αναρωτιούνται γιατί πρέπει ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ να είναι 3ος στην επιλογή ως προς την βασική ενδεκάδα και αντίθετα, αυτός της Έβερτον, να είναι ο βασικός…

17.11.2022 | 14:54

Αγγλία: Το μεγαλύτερο σε αξία ρόστερ στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Τα «τρία λιοντάρια» έχουν ήδη πιάσει μια κορυφή στο Μουντιάλ, αν και αυτή δεν τους δίνει το πολυπόθητο τρόπαιο στην πράξη. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε αξία ρόστερ που υπάρχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αυτή τη στιγμή, ξεπερνώντας για λίγο την Βραζιλία!