Ειδήσεις » Championship

19.05.2022 | 15:31

Φυλάκιση και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 10 χρόνια για τον οπαδό της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Δίχως χρονοτριβή η δικαιοσύνη μίλησε και επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών στον οπαδό της Νότιγχαμ Φόρεστ που κουτούλησε τον Μπίλι Σαρπ στο «ντου» των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο μετά την ρεβάνς των ημιτελικών των Playoffs ανόδου, ενώ, του απαγορεύθηκε και το γήπεδο για τα επόμενα 10 χρόνια! 

19.05.2022 | 11:06

Ο ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ φέρεται πως πάτησε οπαδό της Νότιγχαμ Φόρεστ όταν ήταν πεσμένος στον χορτάρι! (vid)

Κατά την διάρκεια της εισβολής των οπαδών της Φόρεστ στον αγωνιστικό χώρο του Σίτι Γκράουντ, ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι φέρεται να πάτησε έναν από αυτούς όσο ήταν πεσμένος στο έδαφος, κάτι που ο ίδιος ο παίκτης αρνείται.

18.05.2022 | 09:48

Όλοι… μέσα: Το ντελίριο των φίλων της Νότιγχαμ μετά από την απόκρουση του Σάμπα! (vid)

Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που έγινε στο «Μπόλινγκ Γκράουντ» μετά και από το τελευταίο πέναλτι που απέκρουσε ο Σάμπα της Νότιγχαμ Φόρεστ, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Wembley! Ο κόσμος ήταν ασυγκράτητος, μπήκε στο γήπεδο και οι γηπεδούχοι βρίσκονται μία ανάσα πριν από την επιστροφή τους στην Premier League μετά από 23 χρόνια!

16.05.2022 | 21:40

Ο 17χρονος Τζέικ Ντάνιελς βγαίνει μπροστά και δηλώνει ανοιχτά πως είναι γκέι γράφοντας ιστορία

Ο νεαρός Τζέικ Ντάνιελς αισθάνθηκε πανέτοιμος να κάνει το come-out κι έγραψε ιστορία στη Βρετανία όντας ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που δημοσιοποιεί πως είναι γκέι, μετά από τον Φασάνου από το 1990! 

07.05.2022 | 17:03

Championship: Με βαριά ήττα το come-back της Φούλαμ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λούτον στα Playoffs ανόδου, υποβιβάστηκαν Πιτέρμπορο, Ντέρμπι και Μπάρνσλεϊ!

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λούτον εξασφάλισαν την παρουσία τους Playoffs ανόδου για την Πρέμιερ Λιγκ με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ, με τις «λεπίδες» να φτάνουν στο επιβλητικό 4-0 επί της Φούλαμ και τους hatters να παίρνουν το 1-0 από την Ρέντινγκ. Πίτερμπρο, Ντέρμπι και Μπάρνσλεϊ υποβιβάστηκαν. 

06.05.2022 | 14:06

Τζέιμς Γκάρνερ: Ένα παιδί από το Μέρσεϊσαϊντ κομμένο και ραμμένο για τους «κόκκινους διαβόλους»!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες σεζόν της τελευταίας 20ετίας και βασικός αρωγός σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί ο Τζέιμς Γκάρνερ. Ένα παιδί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο δείχνει πιο έτοιμο από ποτέ για να αποκτήσει ρόλο στην νέα ομάδα του Τεν Χαγκ.