Ειδήσεις » Championship

17.12.2022 | 18:36

Εκτός αποστολής ο Γιαννούλης με τη Μπλάκμπερν!

Δεν θα καταγράψει την 7η συμμετοχή του στην τρέχουσα σεζόν ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος είναι εκτός αποστολής για το ματς της Νόριτς με τη Μπλάκμπερν, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Championship!

13.12.2022 | 12:26

Τρεις μήνες εκτός ο Πέλκας!

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός στο γόνατο του Δημήτρη Πέλκα από το ματς της Χαλ με την Γουότφορντ, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ν’ αναγκάζεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες!  

07.12.2022 | 11:35

Υπάρχουν παίκτες της Championship στους «8» του Μουντιάλ; Δύο, από τη Μπέρνλι και την ΚΠΡ!

Πρόκειται για τους μοναδικούς παίκτες της Championship που την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο λόγος για τον Ανάς Ζαρούρι, που αγωνίζεται στη Μπέρνλι και διαπρέπει στο Κατάρ, με τη φανέλα του Μαρόκο και τον συμπατριώτη του, Ιλίας Τσερ της ΚΠΡ!  

06.11.2022 | 11:22

Στόουκ: Κάποτε το «Μπριτάνια» ήταν… έδρα!

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο «Μπριτάνια» υπέστη η Στόουκ, η οποία έχασε από τη Μπέρμιγχαμ εντός έδρας και την δεδομένη χρονική στιγμή, διαθέτει την 2η χειρότερη συγκομιδή της Championship στο «σπίτι» της. Ποια, η Στόουκ που πριν από μερικά χρόνια δυσκόλευε κάθε λογής αντίπαλο στο «Bet365 Stadium», όπως το έχει μετονοσομάσει…  

05.11.2022 | 20:37

Φίλος της Ρόδεραμ έβγαλε και έδωσε την μπλούζα του, για να σκουπίσει ο παίκτης της την μπάλα! (vid)

Τρομερή σκηνή έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Ρόδεραμ με τη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, με έναν φίλο των γηπεδούχων να βγάζει την μπλούζα του και να την δίνει στον παίκτη της ομάδας του, ώστε να σκουπίσει την μπάλα και να εκτελέσει καλύτερα το πλάγιο!

24.10.2022 | 16:49

Επίσημα στον πάγκο της Μίντλεσμπρο ο Κάρικ!

Ο Μάικλ Κάρικ είναι ο νέος προπονητής της Μίντλεσμπρο, μεταφέροντας στο «Riverside» τις εμπειρίες του απ’ όσα έμαθε κοντά στους Σερ Άλεξ, Ζοσέ Μουρίνιο, Λουίς Φαν Χάαλ και Σόλσκιερ!  

23.10.2022 | 14:57

Ο Κίπρε της Κάρντιφ «μιμήθηκε» τον Μαραντόνα και ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι! (vids)

Πώς γίνεται να μην καταλογιστεί πέναλτι σε αυτή την φάση; Δικαίως φώναξαν και «ξέσπασαν» οι παίκτες της Σουόνσι, καθώς στο 35ο λεπτό του ματς με την Κάρντιφ, ο διαιτητής δεν καταλόγισε ξεκάθαρο πέναλτι υπέρ τους, όταν ο Κίπρε, έδιωξε ξεκάθαρα την μπάλα με το χέρι, σε μία φάση που στο Twitter παρομοιάζεται με αυτό του Μαραντόνα!

19.10.2022 | 14:03

Θεότρελη Τσάμπιονσιπ, η πρωτοπόρος Μπλάκμπερν με 7 ήττες και η ουραγός Κόβεντρι με 5!

Για κάποιους είναι αρκετά πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ακόμα και από την Πρέμιερ Λιγκ! Και η κατάσταση στη βαθμολογία με το αξιοπερίεργο στοιχείο που παρατηρείται ανάμεσα σε πρωτοπόρο και ουραγό, δείχνει και την… τρέλα που επικρατεί στην Τσάμπιονσιπ!