Ειδήσεις »

17.10.2024 | 18:06

Αποκαλυπτικός Σμιθ Ρόου για το «τέλος» με την Άρσεναλ: «Ήθελα να χαμογελάσω ξανά, ήταν δύσκολα…»

Με συνέντευξη του στο Tele Foot, ο Έμιλ Σμιθ Ρόου μίλησε για την απόφαση του να φύγει από την Άρσεναλ, χαρακτηρίζοντας τη ως τη δυσκολότερη που έχει κληθεί να πάρει ποτέ, καθώς και για τους λόγους της επιλογής αυτής.

17.10.2024 | 17:24

«Δείτε την… Εθνική Ελλάδος, παίξτε μόνο για τον Μπάλντοκ»: Η συγκινητική ομιλία του Γουάιλντερ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Συγκινημένος, δεν το πιστεύει ακόμη, προτρέπει τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Όλα όσα είπε ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, ενόψει της αναμέτρησης με τη Λιντς στην Championship!

17.10.2024 | 16:27

Ο Πολ Πογκμπά μίλησε για… επιστροφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν θέλω, δεν το σκέφτομαι!»

Δηλώσεις που δεν θα συζητηθούν, αλλά δεδομένα θα προβληθούν πολύ, έλαβαν χώρα από τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος αναφέρθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Ολντ Τράφορντ»!

17.10.2024 | 13:55

Δύο παίκτες θέλει να επαναφέρει στην εθνική Αγγλίας ο Τούχελ – «Έχει συνεργαστεί και τους ξέρει!»

Αποφασισμένος να επαναφέρει δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της εθνικής Αγγλίας είναι ο Τόμας Τούχελ! Δύο παίκτες που συνεργάστηκε μαζί τους και θεωρεί πως θα μπορούσαν να προσφέρουν άμεσα, συμμετέχοντας πιθανώς και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026! Ο λόγος για τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Έρικ Ντάιερ.

17.10.2024 | 12:54

Πιο σύντομα η ετυμηγορία για τις 115 παραβάσεις της Σίτι, με τον Πεπ να... πεισμώνει και να σκέφτεται παραμονή!

Η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να περιμένει πολύ πιο σύντομα την οριστική κατάληξη της υπόθεσης με τις 115 παραβάσεις κανονισμών, με τις οποίες κατηγορίες, σε μια υπόθεση που επηρεάζει άμεσα και την παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στην άκρη του πάγκου. Μόνο που εκείνος δείχνει πλέον να ... πεισμώνει και να σκέφτεται την παραμονή του! 

17.10.2024 | 12:43

Η ελπίδα που χάνεται στη Λίβερπουλ για τον Άρνολντ και η Ρεάλ που κερδίζει περισσότερο έδαφος! (pic)

Οι Ισπανοί δίνουν συνέχεια στα όσα κυκλοφορούν για τον Αλεξάντερ - Άρνολντ και τη Ρεάλ, τονίζοντας το πρωί της Πέμπτης πως στη Λίβερπουλ αρχίζουν και χάνουν τις ελπίδες τους αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου φουλ μπακ! 

17.10.2024 | 11:32

Πήγε για το... μεγάλο κόλπο με τον Αντσελότι η FA, προτού συμφωνήσει με τον Τούχελ!

Πριν καταλήξει στην περίπτωση του πρώην προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία φρόντισε να εκφράσει τις φιλόδοξες σκέψεις της για συνεργασία και στον Κάρλο Αντσελότι! 

16.10.2024 | 21:50

Ο Μαμαρντασβίλι… έρχεται στη Λίβερπουλ: «Θέλω να είμαι βασικός, ακόμη και αν ο Άλισον μείνει!»

Θέλει να γίνει βασικός στη Λίβερπουλ ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι και το κατέστησε σαφές στις δηλώσεις του, ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει ο Άλισον Μπέκερ, μετά το καλοκαίρι!