Ειδήσεις »

01.05.2024 | 07:42

«Θέλει να έρθει… τώρα»: Ποιος είναι ο Χάντσκο, που είναι «τρελός» οπαδός της Λίβερπουλ; (vid)

Είναι ο Ντέιβιντ Χάντσκο, είναι στόπερ από τη Σλοβακία, διεθνής με τη χώρα του και «άρρωστος» με τη Λίβερπουλ. Αποτελεί αδυναμία του Άρνε Σλοτ, συνυπάρχουν στη Φέγενορντ την τελευταία διετία. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση, με εμπειρίες και παραστάσεις από κάθε λογής θεσμό, μόλις στα 26 του χρόνια. Ικανότατος στο… γκολ και το ψηλό παιχνίδι, εντυπωσιακή η «πειθαρχία» του στο γήπεδο! Ας τον έχουμε στο μυαλό μας, διότι οι «κόκκινοι» τον κοιτούν!

01.05.2024 | 00:30

Τον καλεί ξανά η Βεστφαλία; Η Ντόρτμουντ θέλει πάλι Κλοπ, αφού τον αφήσει να… ξεκουραστεί!

Ο κόσμος στο Signal Iduna Park τον αγάπησε τρομερά, όπως συμβαίνει και στο «Άνφιλντ». Και όλοι στο Yellow Wall θα ήθελαν να τον ξαναδούν. Και το σενάριο που κυκλοφόρησε περί της πιθανής επιστροφής του Γιούργκεν Κλοπ στην Ντόρτμουντ στο άμεσο μέλλον, μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει στους Βεστφαλούς!  

01.05.2024 | 00:28

Πέρυσι ήταν η Μπράιτον, φέτος είναι η Μπόρνμουθ: Αξίζει ο Άντονι Ιραόλα το βραβείο του προπονητή της χρονιάς;

Άντονι Ιραόλα. Ο προπονητής της χρονιάς. Ακόμη και αν δεν πάρει πρωτάθλημα. Ακόμη και αν δεν βγει στην Ευρώπη. Είναι «επικό» αυτό που πραγματοποιεί φέτος με την Μπόρνμουθ. Από την αδιανόητη συγκομιδή βαθμών, μέχρι το… Champions League που θα διεκδικούσε, αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε τον Νοέμβριο!

01.05.2024 | 00:26

Όλοι θα ήθελαν να έχουν… φίλο τον Στάριτζ: Τι είχε προβλέψει για το Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης;

Το έβλεπες; Το έπαιξες; Απίστευτος Ντάνιελ Στάριτζ, είχε προβλέψει πως η Μπάγερν Μονάχου θα σκοράρει δις απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, είχε βρει τους σκόρερ, ήξερε και πως ο Χάρι Κέιν θα βάλει πέναλτι!

01.05.2024 | 00:02

Έναν βαθμό μακριά από την Premier League: Η Ίπσουιτς… έρχεται, τεράστιο «διπλό» με την Κόβεντρι! (vids)

Ένας βαθμός μακριά. Το όνειρο πιο κοντά από ποτέ. Η Ίπσουιτς τα κατάφερε! Είναι στην Championship και αν πάρει έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική, θα είναι στην Premier League. Επικράτησε με 2-1 της Κόβεντρι εκτός έδρας, το γκολ της… ανόδου ο Μπέργκες στο 69’.

30.04.2024 | 20:35

Απόφαση ελήφθη: Ο Κλοπ θα φύγει από τη Λίβερπουλ, χωρίς… παρέλαση!

Στο τέλος της χρονιάς, σκοπός της Λίβερπουλ ήταν να πραγματοποιήσει μία μεγαλειώδη παρέλαση, με τα τρόπαια που θα κέρδιζε ο Κλοπ στην τελευταία του χρονιά. Όμως, η σεζόν φαίνεται πως δεν θα ολοκληρωθεί ιδανικά για τους «κόκκινους» και το… αντίο στον Γερμανό, θα πρέπει να γίνει με έναν διαφορετικό τρόπο.

30.04.2024 | 18:20

«Ποιος αγαπά πιο πολύ τη Λέστερ;» - Ίδια δήλωση, τρία χρόνια μετά: Η ατάκα της… σεζόν από τον Βάρντι το 2021!

Μία ατάκα, προ τριετίας, μία απόλυτη αφοσίωση, ο ορισμός της αγάπης, η έννοια του «δεν φεύγω μέχρι να αποσυρθώ». Ο Τζέιμι Βάρντι δεν άφησε ποτέ τη Λέστερ. Και ούτε θα το κάνει. Και δεν ξέχασε ποτέ αυτό που είπε το 2021…