Ειδήσεις »

24.07.2024 | 14:36

Η λύση για να πάρει η Γιουνάιτεντ Ουγκάρτε και Ντε Λιχτ είναι να πουλήσει μέχρι και 7 παίκτες!

Ήδη έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ για τις προσθήκες των Γιόρο και Ζίρκζεϊ και θέλει να προχωρήσει σε νέες ποιοτικές προσθήκες. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να διευθετήσει τα οικονομικά της και οι υποθέσεις των Ουγκάρτε και Ντε Λιχτ θα προχωρήσουν πιο γρήγορα, αν σημειωθούν αρκετές πωλήσεις παικτών.  

24.07.2024 | 13:30

Είναι θέμα φιλοσοφίας: Γι' αυτό η Λίβερπουλ καθυστερεί τις μεταγραφές

Όσα λέγονται και γράφονται στον Τύπο, δεν επηρεάζουν το μεταγραφικό σχεδιασμό και τις σκέψεις των ανθρώπων της Λίβερπουλ για το ρόστερ της νέας σεζόν. Το γεγονός πως τα πάντα παραμένουν σε επίπεδο φημών και δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό, είναι αποτέλεσμα της νοοτροπίας του Μάικλ Έντουαρντς και του τρόπου που λειτουργεί σε κάθε μεταγραφική περίοδο.  

24.07.2024 | 10:44

Γκολ από το πρώτο φιλικό ο Χάαλαντ, ξεχώρισε ο Μπομπ στην ήττα από τη Σέλτικ (vid)

Στην έναρξη της περιοδείας της στις ΗΠΑ και στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας για το φετινό καλοκαίρι, η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε 4-3 από τη Σέλτικ στη North Carolina, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει και τον Όσκαρ Μπομπ να ξεχωρίζει για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα. 

24.07.2024 | 10:20

Ο Μαρέσκα υπερασπίστηκε τον Φερνάντες: «Έχει απολογηθεί, όλα θα είναι καλά με τους συμπαίκτες του» (vid)

Το θέμα έχει επιλυθεί εσωτερικά και η Τσέλσι δεν διατρέχει κίνδυνο να προκληθεί ρήξη στις σχέσεις του Έντσο Φερνάντες με τους συμπαίκτες του. Αυτό ξεκαθάρισε ο Έντσο Μαρέσκα, μετά την ιστορία με το βίντεο όπου αποτυπώνεται να τραγουδά σύνθημα με ρατσιστικό περιεχόμενο μετά την κατάκτηση του Copa America με την Αργεντινή. 

23.07.2024 | 23:01

Υπάρχει διαφορά για Ντε Λιχτ, θα πρέπει να «ανέβει» η Γιουνάιτεντ

Η αυστηρότητα της Μπάγερν Μονάχου αναγκάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξανασκεφτεί αν θα επιμείνει στην περίπτωση του Ντε Λιχτ. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην προσφορά των «κόκκινων διαβόλων» και το... ακατέβατο ποσό που αξιώνουν οι Βαυαροί. 

23.07.2024 | 22:30

Ταλέντο από τη Δανία ο αντί-Ονανά στη μεσαία γραμμή της Έβερτον!

Τον δανεισμό του 24χρονου μεσοεπιθετικού της Νάπολι, Γέσπερ Λίντστρομ, θα ανακοινώσει σύντομα η Έβερτον, που καλύπτει με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή το κενό που άφησε ο Αμαντού Ονανά, φεύγοντας για την Άστον Βίλα!  

23.07.2024 | 21:32

«Ο Καλαφιόρι είναι... έρωτας!»: Οι οπαδοί της Άρσεναλ ετοίμασαν σύνθημα στους ρυθμούς του That's amore! (vid)

Προφανώς θα το γνωρίζουν όλοι εξαιρετικά μόλις ξεκινήσει η νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ! Και ο Ρικάρντο Καλαφιόρι θ' ακούει από τις εξέδρες του «Έμιρεϊτς» ένα σύνθημα που θα του θυμίζει την πατρίδα του και που θα τον εξυψώνει για να τα δίνει όλα υπερασπιζόμενος τα μετόπισθεν της Άρσεναλ! 

23.07.2024 | 18:59

Νέα ευκαιρία στη Γιουνάιτεντ ή να το ξανασκεφτεί; Έχει επιλογές ο Σάντσο!

Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ, τα βρήκε με τον Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά παράλληλα έχει αρκετές και ικανοποιητικές επιλογές σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι ίσως το Μάντσεστερ να μην του ταιριάζει... 

23.07.2024 | 16:52

Ανακοίνωσε την αποστολή της Λίβερπουλ για ΗΠΑ ο Σλοτ – Δύο οι απουσίες, φήμες για δανεισμό και… Ρούνεϊ!

Στις ΗΠΑ βρίσκεται η Λίβερπουλ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και η αποστολή που πήρε μαζί του ο Άρνε Σλοτ έγινε γνωστή. «Μέσα» ο Κώστας Τσιμίκας, εκτός δύο νεαροί, σενάρια για δανεισμό. Στην συζήτηση και η Πλίμουθ του Γουέιν Ρούνεϊ, με δημοσιογράφους να διαψεύδουν τις φήμες, επισημαίνοντας τραυματισμούς στη μέση!