Ο Πελεγκρίνι έρχεται και θέλει Ντι Μαρία
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με το «People», ο βασικός μεταγραφικός στόχος του είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με το «People», ο βασικός μεταγραφικός στόχος του είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία.
Για τους Μπαφετιμπί Γκομίς και Κλεμάν Γκρενιέ, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων, μίλησε ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πουλήσει τον πρώτο, αλλά θα κρατήσει τον δεύτερο.
Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Αγγλίας από τη συνέχεια του Euro 2013, εμφανίστηκε ο Τομ Ινς.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στη Στόουκ της νέας σεζόν αναμένεται να έχει ο Τσάρλι Άνταμ, σύμφωνα με τον Μαρκ Χιουζ.
Το ενδεχόμενο να προχωρήσει ακόμα και στην πώληση του Παπίς Σισέ εξετάζει η διοίκηση της Νιούκαστλ, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τον φορ από τη Σενεγάλη και το νέο χορηγό στη φανέλα της ομάδας.
Σίγουρος πως ο Μαρουάν Φελαϊνί θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ της Έβερτον, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Την επιστροφή του Τσάμπι Αλονσο στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Τσέλσι, επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sunday Telegraph.
Έτοιμη να κάνει πράξη τη...νέα εποχή είναι η Άρσεναλ. Όπως αναφέρει σήμερα ο αγγλικός Τύπος, ο Αρσέν Βενγκέρ είναι έτοιμος να ανοίξει τα ταμεία του συλλόγου και να βγάλει το ποσό των 62 εκ. λιρών προκειμένου να αποκτήσει τους Ιγκουαϊν, Γκιντογάν και Μπέντερ από τις Ρεάλ, Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν αντίστοιχα.
Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε ο Φιλ Νέβιλ! Ο έμπειρος μπακ, με την αποχώρηση από την Έβερτον έπειτα από οχτώ χρόνια, έριξε τους τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Την επιστροφή του Παπίς Σισέ από τις καλοκαιρινές του διακοπές περιμένουν οι άνθρωποι της Νιούκαστλ, προκειμένου να τον καλέσουν στα γραφεία του συλλόγου και να συζητήσουν το θέμα που έχει προκύψει με την άρνησή του να φορέσει τη φανέλα με τον χορηγό «wonga».