Τριπλή ενίσχυση για Σάντερλαντ
Τους Βαλεντίν Ρομπέργκ, Καμπράλ και Μοντίμπο Ντιακιτέ πρόσθεσε στο ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν, η Σάντερλαντ.
Τους Βαλεντίν Ρομπέργκ, Καμπράλ και Μοντίμπο Ντιακιτέ πρόσθεσε στο ρόστερ της εν όψει της νέας σεζόν, η Σάντερλαντ.
Σιγά μην άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία η Τσέλσι! Με την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, η διοίκηση των «μπλε» προσπαθεί να «χτυπήσει» τους οπαδούς στο συναίσθημα. Αποτέλεσμα αυτού, να τυπωθούν φανέλες με τον… ιδιαίτερο τίτλο του Πορτογάλου και να τίθενται προς πώληση στις μπουτίκ!
Η Σάντερλαντ ανακοίνωσε την πρόσληψη των Ρομπέρτο Ντε Φάντι και Βαλεντίνο Αντζελόνι που θα αναλάβουν ρόλους ποδοσφαιρικού διευθυντή και επικεφαλής σκάουτερ αντίστοιχα! Τα δύο νέα μέλη του συλλόγου, έχουν συνεργαστεί με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια στην Ίντερ και θα φέρουν… άρωμα Μιλάνου στις «μαυρόγατες».
Στη Σάλκε ή σε κάποιον άλλο σύλλογο θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Τζούλιαν Ντράξλερ, με την Τσέλσι να μην έχει κινηθεί για την απόκτησή του, όπως ενημέρωσε ο γενικός διευθυντής των «βασιλικών μπλε», Χορστ Χελντ.
Στη Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Πέπε Ρέινα, όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Μανουέλ Γκαρθία Κουιλόν, επαληθεύοντας τους ισχυρισμούς του Ισπανού πορτιέρο που ουδέποτε έχει εκφράσει επιθυμία αποχώρησης.
Νέο συμβόλαιο με την Πόρτσμουθ, διάρκειας τριών ετών, υπέγραψε ο Τζόνι Ερτλ το απόγευμα της Δευτέρας, μένοντας πιστός στους «πομπέις».
Παρελθόν θα αποτελέσουν από την Τότεναμ, το φετινό καλοκαίρι, οι Γουίλιαμ Γκαλάς και Ντέιβιντ Μπέντλεϊ. Τα συμβόλαιά τους με τον σύλλογο λήγουν στα τέλη του μήνα και ενημερώθηκαν από τη διοίκηση πως δεν θα κληθούν να τα ανανεώσουν.
Βγάζοντας μία ιδιαίτερη ομιλία μετά τη νίκη επί της εθνικής Αγγλίας Ελπίδων με σκορ 3-1, ο προπονητής της Νορβηγίας, Τορ Όλε Σκούλερουντ, θέλησε να παρακινήσει τους παίκτες του να έχουν ανάλογη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21 που διεξάγεται στο Ισραήλ.
Στις εγκαταστάσεις της Λίβερπουλ, στο «Μέλγουντ», βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ιάγκο Άσπας, προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Θέλτα στους «κόκκινους».
Με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του σε Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε ο Μίκαελ Εσιέν.