Ειδήσεις »

07.10.2024 | 19:01

Τέλος στα όνειρα των «μεγάλων», μέχρι το 2030 στην Άστον Βίλα ο Ντουράν!

Είναι γεγονός, το αστέρι της Άστον Βίλα Τζον Ντουράν θα παραμείνει κάτοικος «Βίλα Παρκ» μέχρι το καλοκαίρι του 2030, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια, «κόβοντας την όρεξη» πολλών μνηστήρων, οι οποίοι έβλεπαν την περίπτωσή του.

07.10.2024 | 17:26

«Enough is enough»: Φήμες για οριστική απόφαση του Ράτκλιφ, θέλει τον Τούχελ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Enough is enough». Αυτό φημολογείται πως σκέφτεται ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, αναφορικά με το θέμα του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και για τον λόγο αυτόν, σκέφτεται πως ο επόμενος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», μπορεί να είναι ο Τόμας Τούχελ. Τον ήθελε το καλοκαίρι, τον θέλει ξανά, μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει!

07.10.2024 | 14:52

Το «σκονάκι» του Αρτέτα, η αδυναμία του Ράμσντεϊλ και τα πλάγια άουτ (pics)

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τις σημειώσεις του Μικέλ Αρτέτα κατά τη διάρκεια του ματς της Άρσεναλ με τη Σαουθάμπτον και ο Ισπανός τεχνικός είχε καταγράψει ακόμα και την ανάγκη να εκμεταλλευτεί η ομάδα του την αδυναμία που γνώριζε κι εκείνος για τον Άαρον Ράμσντεϊλ. 

07.10.2024 | 11:28

Το show των Σάντσεθ και Σελς με τις αποκρούσεις... καριέρας στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Σε ένα παιχνίδι που πραγματικά θα μπορούσε να έχει πάει προς οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές, οι Σελς και Σάντσεθ φρόντισαν να παραμείνει το τελικό 1-1 και πραγματοποίησαν φοβερές αποκρούσεις στα τελευταία, δραματικά λεπτά της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

06.10.2024 | 23:10

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΕ ΧΕΑ; Απίθανος, αποκρούει δύο πέναλτι, ένα σε κάθε ημίχρονο και αποθεώνεται στη Φιορεντίνα! (vids)

Αδιανόητη εμφάνιση του Νταβίδ Ντε Χέα στο Φιορεντίνα – Μίλαν, παρά το 1-1 και το γκολ του Έιμπραχαμ! Δύο αποκρούσεις πέναλτι, μία σε κάθε ημίχρονο, και φοβερή αποθέωση από τον κόσμο και τους συμπαίκτες του!

06.10.2024 | 21:49

Η βαθμολογία της Premier League μετά την 7η αγωνιστική: Η Άστον Βίλα άφησε τη Γιουνάιτεντ στη 14η θέση

Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Premier League με το πέρας της 7ης αγωνιστικής. Κακές ισοπαλίες για Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, μεγάλο «χαστούκι» από την Μπράιτον στην Τότεναμ στο τελευταίο ματς της ημέρας.   

06.10.2024 | 21:27

Πιο… ψυχρός και άνιωθος, δεν γίνεται: Όλοι τσακώνονταν κι ο Πάλμερ ξεκουραζόταν! (vid)

Ο Κόουλ Πάλμερ φαίνεται πως είναι παιδί που δεν θα νοιαστεί για τους καυγάδες, παρά μόνο για το ποδόσφαιρο. Κι όταν όλοι οι υπόλοιποι είχαν γίνει ένα κουβάρι στα τελευταία λεπτά του ματς της Τσέλσι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο σούπερ σταρ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, απλά… άραζε.