Ειδήσεις »

16.07.2024 | 15:45

Πρωτόγνωρο: Η μετριότητα της Αγγλίας αποτυπώθηκε στην καλύτερη 11άδα του Euro 2024

Ναι μεν έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά ο κόσμος θα θυμάται τη μεγάλη εικόνα που έλεγε ότι η Αγγλία οριακά έπιανε τη βάση των δυνατοτήτων της στο Euro 2024. Και αυτό αποτυπώθηκε και στον μόλις έναν ποδοσφαιριστή των «τριών λιονταριών» που βρέθηκε στην καλύτερη 11άδα του τουρνουά!  

16.07.2024 | 14:44

«Αλλάζουν οι σκέψεις του Τούχελ και ... αφήνει το διάλειμμα για την Αγγλία»

Ο Τόμας Τούχελ αντιλαμβάνεται πως προκύπτει μια πολύ καλή ευκαιρία για την επόμενη δουλειά του στους πάγκους με την αποχώρηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από την εθνική Αγγλίας και είναι διατεθειμένος να μην πάρει όλο το χρόνο που ήθελε για να ξεκουραστεί μετά την απόλυση από την Μπάγερν Μονάχου.  

16.07.2024 | 13:31

Οι 7 υποψήφιοι αντι-Σάουθγκεϊτ και το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο

Η ανακοίνωση αποχώρησης του Σάουθγκεϊτ από την εθνική ομάδα της Αγγλίας φέρνει στην επιφάνεια το πλάνο που έχει προετοιμάσει η FA για την επόμενη μέρα των «τριών λιονταριών». Εφτά είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, φιγουράρει ως φαβορί εκείνος που πριν λίγο καιρό αρνήθηκε τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

16.07.2024 | 13:04

ΕΠΙΣΗΜΟ: Έκλεισε ο κύκλος του Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας

Αυτό ήταν! Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ όπως ακριβώς το είχε πει πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποχωρεί οριστικά από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, μη έχοντας καταφέρει να οδηγήσει τα «τρία λιοντάρια» στον θρίαμβο.   

16.07.2024 | 12:58

Η Τσέλσι κινήθηκε με μαεστρία και πάει να «κλέψει» τον Νίκο Γουίλιαμς από την Μπαρτσελόνα!

Θεωρώντας ότι έχουν «χτίσει» σωστά της στρατηγική τους και έχουν χειριστεί σωστά την υπόθεση για να βρουν πρόσφορο έδαφος, στην Τσέλσι θεωρούν πως μπορούν να κάνουν καλή κίνηση για τον Νίκο Γουίλιαμς και να προλάβουν την Μπαρτσελόνα!

16.07.2024 | 12:03

«Είχε προβλήματα ο Κέιν...»: Ο Σάουθγκεϊτ τον στήριξε, αλλά έβλεπε και τις δυσκολίες

Ναι μεν σκόραρε τρεις φορές, ωστόσο, η παρουσία του κατά τη διάρκεια όλου του Euro 2024 δεν ήταν πειστική. Ο Χάρι Κέιν δέχθηκε έντονη κριτική για πολλά στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι του και εξαιτίας των οποίων δεν κατάφερνε να γίνει απειλητικός. Και ο Σάουθγκεϊτ ήξερε τι συνέβαινε με τον επιθετικό της Μπάγερν...  

16.07.2024 | 10:51

Ένταση, κίνηση, τοποθέτηση: Ο Μαρέσκα προπονεί την Τσέλσι και ο κόσμος ενθουσιάζεται (vids)

Μια κατάσταση που σε καμία περίπτωση δεν είχαν συνηθίσει στο παρελθόν αντικρίζουν τόσο οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στις προπονήσεις με τον Έντσο Μαρέσκα, όσο και ο κόσμος της ομάδας παρακολουθώντας τα βίντεο που βγαίνουν στην επιφάνεια. 

15.07.2024 | 23:26

Η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε σε φιλικό και ο Τεν Χαγκ ήταν απαιτητικός: «Πρέπει να εμφανιζόμαστε καλύτεροι»! (vid)

Μπορεί να ήταν μόλις το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, μπορεί να είχε χαρακτήρα ξεμουδιάσματος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά ο Έρικ Τεν Χαγκ είχε τρομερές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του και δεν του άρεσε η ήττα (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ρόσενμποργκ στο Τρόντχαϊμ. 

15.07.2024 | 22:54

Σάκα, ο πιο πιστός «στρατιώτης» του Σάουθγκεϊτ: Έπαιξε σε τρεις διαφορετικές θέσεις και έδωσε τα πάντα

Ήταν βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι των πλάνων του Σάουθγκεϊτ. Ο Σάκα ήταν πανταχού παρών. Ό,τι του ζητούσε ο προπονητής του, το έκανε. Όπου του έλεγε να παίξει, το έκανε και απέδιδε όσο καλύτερα μπορούσε. Κάλυψε θέσεις και κενά και στις δύο πτέρυγες της Αγγλίας και το έκανε αδιαμαρτύρητα. Και γι' αυτό ο ομοσπονδιακός κόουτς θα του είναι ευγνώμων.